Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
catawba pisze:wczoraj zdecydowałam, że muszę znaleźć inną pracę..
Avian pisze:catawba pisze:wczoraj zdecydowałam, że muszę znaleźć inną pracę..
To jak, przychodzisz do mnie do urzędu?Stworzymy mafię miauową
Na pewno coś znajdziesz - najważniejsze dostać się, potem przejścia między wydziałami są łatwe
maggia pisze:
Kurde nie wiem czy zdążę napisać te CV na poniedziałek. Myslałam, że mam w kompie a tu nic. Musiało zniknąć jak była awaria.![]()
A tak w ogóle to faktycznie muszę się wziąć za szukanie pracy bo szef już przechdzi samego siebie.![]()
Avian pisze:maggia pisze:
Kurde nie wiem czy zdążę napisać te CV na poniedziałek. Myslałam, że mam w kompie a tu nic. Musiało zniknąć jak była awaria.![]()
A tak w ogóle to faktycznie muszę się wziąć za szukanie pracy bo szef już przechdzi samego siebie.![]()
a nie można złożyć oferty przez net? Wtedy chyba nie trzeba cv, tylko ankieta?
Zawsze jest iluś chętnych na miejsce, ale trzeba być dobrej myśli, Ola też pokonała konkurencję
Do nas przychodzi ok.40 ofert na miejsce, pierwszy odsiew - zostaje 20, wybieramy sobie 6-7 i zapraszamy na rozmowę. A potem z tych 6-7 okazuje się, że nikt nie zostaje bo np za mało płacimy, albo inaczej sobie wyobrażali pracę ... I następny casting od nowa
catawba pisze:taaa.. to ja raczej coś bardziej z turystyką / promocją regionu jednak.. a to chyba nie u Ciebie
Avian pisze:catawba pisze:taaa.. to ja raczej coś bardziej z turystyką / promocją regionu jednak.. a to chyba nie u Ciebie
Właśnie powstało Biuro Promocji Miasta, jest jeszcze Biuro Promocji Inwestycji, jest Wydział Kultury Fizycznej (rekreacja, sport), mamy Wydział Kultury i Sztuki ... to co teraz robisz, to też nie do końca turystyka, prawda?
Avian pisze:catawba pisze:taaa.. to ja raczej coś bardziej z turystyką / promocją regionu jednak.. a to chyba nie u Ciebie
Właśnie powstało Biuro Promocji Miasta, jest jeszcze Biuro Promocji Inwestycji, jest Wydział Kultury Fizycznej (rekreacja, sport), mamy Wydział Kultury i Sztuki ... to co teraz robisz, to też nie do końca turystyka, prawda?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05, Silverblue i 42 gości