Do tej pory ratowalam sie malujac rózne duperele ale obecnosc smarkacza-Norka, Norka -potworka,Norka-zlodzieja,Norka-niszczyciela wyklucza malowanie chwilowo .Dlugo zastanawialam sie jak sie wyzyc artystycznie no i postanowilam pobawic sie koralikami . Dla mnie to wspaniala zabawa ,mimo ze jak ta harpia musze bronic calego dobytku koralikowego przed Norkiem ale jednoczesnie nadzieja,ze dzieki temu "zapracuje" na troche zarcia dla kociastych . Cale to to ponizej jest NIE srebrne ,tylko posrebrzane .Mimo to mam nadzieje,ze spodoba sie żenskiej czesci forum:)
Czas licytacji : wszystkie duperelki zakoncza licytacje w srode 22.04 o godz.15.00 czasu forumowego
Koszt wysylki (list polecony)ponosi licytujacy
1. Bransoletka żółta

Cena wywolawcza :8 zl
2. Kolczyki żółte .

Cena wywolawcza : 5 zl
3.Bransoletka dla nawiedzonych

Cena wywolawcza :8 zl
4.Naszyjnik -prosty ,szklane koraliki w jakies pomazance .Kolorystycznie pasuja wlasciwie do wszystkiego

5.Kolczyki. Takie same szklane koraliki jak powyzej .

6. Bransoletka z masy perlowej .Kolor nie jest niebieski jak na fotce.To raczej taka mieszankaczarnego,szarego,zielonego,niebieskiego,perlowego

Cena wywolawcza : 10 zl
7.Kolczyki z takiej samej masy perlowej jak bransoletka powyzej .

8. Lub takie kolczyki :

9.Naszyjnik

Cena wywolawcza: 7 zl
10. Kolczyki .

Cena wywolawcza: 5 zl
11.Dyndadełko na szyję ,na cieniuśkim,okrągłym rzemyczku .

Cena wywolawcza: 6 zl
12.Bransoletka na zylce elastycznej .Cos dla dziewczyn lubiacych glany i czarne koszulki.A przynajmniej ja to tak widze;) Na rece wyglada extra a rzucona na parapecie wlasnie tak :-/

Cena wywolawcza : 6 zl
13.Kolejna bransoletka ,też na zylce wiec uniwersalna.

Cena wywolawcza: 6 zl
14.Bransoletka w kolorze krwistej czerwieni .

Cena wywolawcza : 7 zl
15. Kolczyki .Mialy wygladac jak czeresnie ,bo w dziecinstwie wieszalam na uszach takie ozdoby ...a pozniej zjadalam

Cena wywolawcza : 6 zl
Uffff.... i to byloby na tyle