danunka pisze:ale jak kto lubi poleżeć może zabrać ze sobą leżaczek
a słoneczko będzie

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
kasiaaaaaa pisze:danunka pisze:ale jak kto lubi poleżeć może zabrać ze sobą leżaczek
a słoneczko będzie![]()
danunka pisze:kasiaaaaaa pisze:danunka pisze:ale jak kto lubi poleżeć może zabrać ze sobą leżaczek
a słoneczko będzie![]()
musi być !!!!!!!!
co prawda obecnie jest tak piękna pogoda,że szczecińskie magnolie mogą nie dotrwać do przyszłego tygodnia - zwyczajnie przekwitną ,a szkoda
Basia_D pisze:danunka pisze:kasiaaaaaa pisze:danunka pisze:ale jak kto lubi poleżeć może zabrać ze sobą leżaczek
a słoneczko będzie![]()
musi być !!!!!!!!
co prawda obecnie jest tak piękna pogoda,że szczecińskie magnolie mogą nie dotrwać do przyszłego tygodnia - zwyczajnie przekwitną ,a szkoda
Danusiu,
licze na obszerne info i fotorelacje
danunka pisze:Basia_D pisze:danunka pisze:kasiaaaaaa pisze:danunka pisze:ale jak kto lubi poleżeć może zabrać ze sobą leżaczek
a słoneczko będzie![]()
musi być !!!!!!!!
Danusiu,
licze na obszerne info i fotorelacje
Basiu![]()
wolne żarty ,ja ???
mam nadzieję ,że znajdą się zapaleńcy fotografowania i opisywania ,to może i ja .... po wystawie sobie spokojnie poogladam i poczytam![]()
dzisiaj chciałam sfotografować wielkie "drzewo" pięknej magnolii rosnącej niedaleko mojego domu i nie wiedziałam jak się do tego zabraći z moim aparacikiem
tam wkoło drzewa wypasne kamery, fotoreportery
rados61 pisze:Czy na wystawie będą krzesła? i jak z gastronomią?
danunka pisze:Monia_mco pisze:a będą krzesła dla wystawców?
widzę w kosztorysie ,że mamy krzesła :D
ale jak kto lubi poleżeć może zabrać ze sobą leżaczek
narwanka pisze:A ja mam takie pytanko - wiecie moze jak bedza pogodzone - 2 rodzaje Targow z wystawa w Hali MTS ?
narwanka pisze:Tzn ? Wystawa bedzie w Duzej Hali podzielonej jak ostatni,o czy bedzie w Hali nr II ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: SMK1 i 7 gości