Potrzebuje pomocy!!! biała PEREŁKA - niekatualne!!!:):):)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pt kwi 03, 2009 11:11

Śliczna, białą koteczka pilnie szuka domu :!:

tufcio

Od: Nie paź 01, 2006 13:21
Lokalizacja: dzieciństwo-Biłgoraj, młodość-Wrocław, aktualnie-Warszawa, docelowo-...?

Post » Pt kwi 03, 2009 14:28

Wczoraj zadzwoniła jedna pani.
Jest zainteresowana kotką i nawet mieszka niedaleko.
Bardzo miła przez telefon

Problem jest jednak taki ze mieszka ona na parterze i miała (ma?) 9 letniego kocura który jest kotem wychodzacym na osiedle.
No i ten kot zaginał . W sensie - wyszedł jakiś miesiac temu i nie wrócił i nie wiadomo co z nim się stało.
Pani oczywiscie mówi ze na poczatku nie bedzie otwierać balkonu no ale po jakims czasie (wiosna, lato) nie da rady i balkon będzie otwarty.
No i jest problem czy kotka tez nie bedzie wychodzic (ona raczej sie z tego co wiem nie pcha na balkon)
Aha - zabezpieczenie balkonu siatka nie jest mozliwe .

No i co teraz? Sama nie wiem. Osiedle ponoc spokojne, jakies ogrodzone i nie ma jezdni z szybkim ruchem samochodowym, no ale stary kot wyszedł i niewrócił.
Kotka z kolei jest typowo mieszkalniana i nigdy nie wychodziła , nawet powinna sie troche bac zewnetrznego swiata - ale gwarancji ze nie wyjdzie - nie ma żadnej.
Kobitka mi uczciwie powiedziala co i jak to wyglada (od razu powiedziala o niezabezpieczonym balkonie i o tym ze stary kot wychodził wiele lat, a teraz zniknął ) i teraz nie wiem :/

zielona.ona

Od: Wto sty 29, 2008 10:15

Post » Pt kwi 03, 2009 14:30

Jesli alternatywa bedzie schronisko - to oczywiście nie bede sie zastanawiać , no ale moze jednak trafi sie lepiej zabezpieczone mieszkanie. (chociaz nie wiem co gorsze niezabezpieczony parter czy zle zabezpieczone pietro :/)
Cały czas szukamy... :)

zielona.ona

Post » Nie kwi 05, 2009 12:11

Prosze o zdjęcie ogłoszeń ! :)
Sa co najmniej 3 osoby zainteresowane kotką - z nich na pewno sie wybierze te jedną
Jeszcze raz dziekuję ogromnie za pomoc!!! :)

zielona.ona

Post » Pon kwi 06, 2009 16:54

Super :D
Pipsi ♡ 24 marca 2016 [']

Pipsi

Od: Pon paź 16, 2006 11:10

Post » Śro kwi 08, 2009 12:57

zielona.ona pisze:Sa co najmniej 3 osoby zainteresowane kotką - z nich na pewno sie wybierze te jedną
:)

Perełko, śmigaj do swojego Nowego Domu, który napewno będzie najlepszym z tych trzech !
I bądź szczęśliwa !!! :D

Elżbieta P.

Od: Śro lut 02, 2005 0:40

Post » Śro kwi 08, 2009 13:57

A ja się dopominam konkretów = informacji o szczęśliwym zakończeniu :twisted:
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Czw kwi 16, 2009 17:26

Za bardzo nie znam szczegóły...
Przekazałam cztery kontakty (bo jeszcze jedna osoba sie odezwała) i wiem że przynajmniej z 3 osobami włascicielka kotki rozmawiała.
Bardzo jej sie spodobał pewien pan i miała jechac oglądać dom w jakim ew. bedzie kotka mieszkała. (nie jestem pewna ale to chyba ten facet do którego ty mi dałas kontakt :) ten co sie odezwał na gg do ciebie)
Ale nie jestem pewna czy ostatecznie kotka trafiła do niego.
Z tego co wiem wczoraj miała zostac oddana do jednego z wybranych domów. Niestety - jako posrednik - wiecej nie wiem... - bedę sie w p. tyg widziała z włascicielka kotki - to dopytam dokładniej.

zielona.ona

[poprzednia]