Właśnie patrzę ... Włos mi się jeży na głowie !!!!
A to czasem nie podobna aukcja?
Cyt. fragment bo nie chcę wstawiać linku :
PUFI miała już dwie róję, więc można właśnie ją dopuścić do KOTA !!!
Jezus, Maria osłabłam ....
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
felis pisze:ADA „PERSICZKA”
w olsztyńskim schronisku przebywa miła, delikatna, miziasta ok. dwuletnia puchata koteczka. Kuwetkowa. Została znaleziona na klatce schodowej ze stadem pcheł (i to nie jest przesada). Obecnie jest po dwutygodniowej kwarantannie. Zdrowa. Wysterylizowana, posiada pełne szczepienia.
Szukamy domku odpowiedzialnego, doświadczonego, bardzo chętnie z forum.
Określenie koloru futerka zostawiam znawcom. Dla laików czarna/grafitowa. A zresztą, co to za różnica, i tak jest piękna.
kristinbb pisze:kiwi pisze:Za zdrowie aamms![]()
Może ktoś coś wie co u Aamms...
kinga w. pisze:kristinbb pisze:kiwi pisze:Za zdrowie aamms![]()
O, kurcze... Aaamms? Mam nadzieję że nic poważnego. Trzymam kciuki z całych sił!
wwmonnie pisze:kinga w. pisze:kristinbb pisze:kiwi pisze:Za zdrowie aamms![]()
O, kurcze... Aaamms? Mam nadzieję że nic poważnego. Trzymam kciuki z całych sił!
aamms![]()
![]()
![]()
Ruach pisze:a ja niby od czapy, ale tak, po prostu, bo ważne jak pieron
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=91911
kristinbb pisze:felis pisze:ADA „PERSICZKA”
w olsztyńskim schronisku przebywa miła, delikatna, miziasta ok. dwuletnia puchata koteczka. Kuwetkowa. Została znaleziona na klatce schodowej ze stadem pcheł (i to nie jest przesada). Obecnie jest po dwutygodniowej kwarantannie. Zdrowa. Wysterylizowana, posiada pełne szczepienia.
Szukamy domku odpowiedzialnego, doświadczonego, bardzo chętnie z forum.
Określenie koloru futerka zostawiam znawcom. Dla laików czarna/grafitowa. A zresztą, co to za różnica, i tak jest piękna.
Jakie cudo....
8O Aż przerzucę dalej.... :roll:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 116 gości