Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hannah12 pisze:O mój ślubny i córeczka wczoraj też mieli dzień kakaowy. Wieczorem wypili po ogromnym kubku
Monostra pisze:tosiula pisze:Avian pisze:Bry![]()
To jeszcze potrzebuję chętnych, którzy wytłumaczą kotom, że to co smaczne jest bleee i niejadalne
Witaj![]()
Trzeba im po prostu przeczytać tekst BeatyRobiłam trzy podejścia do Orijena. Za pierwszym razem nie bardzo jadły, bo nie byłam konsekwentna, za drugim Moher zachorował i chciałam żeby cokolwiek jadł, a chciał tylko ukochaną PPP Delicate, teraz się udało
. Jedzą tego zdecydowanie mniej - na początku się martwiłam, ale skoro nie są głodne (nie proszą o jedzenie), nie marnieją w oczach, futro OK, urobki wzorcowe itd., to chyba im wystarcza.
Acany nowej Pacifica i Prairie nie chcą, jeszcze Grasslands muszę spróbować. Chciałam też spróbować tej Taste of The Wild, ale mnie zmartwiło to niepodanie składu. Wolfsblut znalazłam tylko dla psów - dla kotów też jest?
tosiula pisze:Witaj Beatko![]()
Dzięki o zebranie tych karm do jednego worka. Fajnie mozna je porównać. Pytania mogą być u mnie, będzie całość tematuZ tym orijenem mnie pocieszyłaś. Toril też dostał więcej miejsca pod brzuszkiem
I w mieszkaniu jest mniej kłaków. Może to faktycznie zasługa tej karmy. Pewnie jak powyjadają zapasy to im znowu kupię
moś pisze:Bry, no moje jedza i acane jak juz wspomnialam i Orijen tez im smakuje, tylko cena Orijena nmnie powala dla trzech futer i psa to sie trza liczyc z kasa![]()
i znowu o tatarku..kakao uwielbiam
kalair pisze:Moje nie wiem.Mleczko mam, kakao lubię, ale ter kalorie!!!![]()
![]()
Avian pisze:Kakao ...
Od rana mam ochotę, ale nikt sie nie domyślił i nie przyniósł![]()
Do kitu tacy koledzy
tosiula pisze:Avian pisze:Kakao ...
Od rana mam ochotę, ale nikt sie nie domyślił i nie przyniósł![]()
Do kitu tacy koledzy
FaceciTrzeba im powiedzieć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 151 gości