Avian pisze:Maggia, a propos dziur na Wschodniej - pamiętasz? ja mam terenówkę, a nie niskopodłogowcaJa tam takich małych dziurek nie zauważam
Taa i samochdów mniejszych od Twojego też nie widzisz

A do tego przypominam, że to jest droga osiedlowa

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Avian pisze:Maggia, a propos dziur na Wschodniej - pamiętasz? ja mam terenówkę, a nie niskopodłogowcaJa tam takich małych dziurek nie zauważam
maggia pisze:Avian pisze:Maggia, a propos dziur na Wschodniej - pamiętasz? ja mam terenówkę, a nie niskopodłogowcaJa tam takich małych dziurek nie zauważam
Taa i samochdów mniejszych od Twojego też nie widzisz![]()
A do tego przypominam, że to jest droga osiedlowa![]()
MaryLux pisze:Gaciu, Ty podobno dostawałeś jakieś kropelki. Cy to dobre? Duza mnie strasy, ze mi tes kupi
Inka
Avian pisze:maggia pisze:Avian pisze:Maggia, a propos dziur na Wschodniej - pamiętasz? ja mam terenówkę, a nie niskopodłogowcaJa tam takich małych dziurek nie zauważam
Taa i samochdów mniejszych od Twojego też nie widzisz![]()
A do tego przypominam, że to jest droga osiedlowa![]()
No wiem - 30 jest, można zasuwaća że zawalidrogi jadą ledwo 20 ...
MaryLux pisze:Gaciu, Ty podobno dostawałeś jakieś kropelki. Cy to dobre? Duza mnie strasy, ze mi tes kupi
Inka
Inuś, Gagatkowi kropelki bardzo smakują, sam sie ich domaga
Avian pisze:Nie widzę słoneczka ... pracuję na poddaszu bez okien
MaryLux pisze:Avian pisze:MaryLux pisze:Gaciu, Ty podobno dostawałeś jakieś kropelki. Cy to dobre? Duza mnie strasy, ze mi tes kupi
Inka
Inuś, Gagatkowi kropelki bardzo smakują, sam sie ich domaga
To można spokojnie kupić?
maggia pisze:TŻ mówił, że pędziłaś z 60km/h
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], Silverblue i 16 gości