Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CatherineTheGreat pisze:No i się porobiłoooooo...Poczytałam wątek Mission Impossible i tak mi się żal zrobiło Nutki... Żal, bo ponieważ wszak najbardziej wzruszaja mnie Zwierzaki, które liczą a wręcz chyhają na ludzka pomoc.... No i...chyba wezmę Nucinę na tymczas....a w związku z tym, drogie ciotki, SZUKAJTA Jej domu, bo dla Halinki może to być mega stresik.....![]()
JoasiaS pisze:CatherineTheGreat pisze:No i się porobiłoooooo...Poczytałam wątek Mission Impossible i tak mi się żal zrobiło Nutki... Żal, bo ponieważ wszak najbardziej wzruszaja mnie Zwierzaki, które liczą a wręcz chyhają na ludzka pomoc.... No i...chyba wezmę Nucinę na tymczas....a w związku z tym, drogie ciotki, SZUKAJTA Jej domu, bo dla Halinki może to być mega stresik.....![]()
Szacun, Katarzyna![]()
![]()
CatherineTheGreat pisze::oops: , same tak robicie, to "wlazłam między wrony"![]()
CatherineTheGreat pisze:Ciotki, radźcie teraz, co z Halinką, czy ona da radę - nerwusek rudasek
Cameo pisze:CatherineTheGreat pisze:Ciotki, radźcie teraz, co z Halinką, czy ona da radę - nerwusek rudasek
Ja nie mam pojęcia bo moje są pro-kocie![]()
no, może z wyjątkiem Filipa
ale, skoro polubiła Stefcię to...
A u nas nowy tymczasik. Malutka Forca z Poznania.
Cameo pisze:A którą kicię bierzesz Kasiu na DT
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1305 gości