Romek :o) nowe miejsce do spania str. 80 ;o)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 15, 2009 13:20

Łoś kurcze... NO to fajnie. Też się dziś pokłóciłam z R. Cholera! Druga kłótnia od kiedy jesteśmy razem... Niby średnia b. dobra, ale może właśnie dlatego (brak rutyny) tym bardziej boli. Mam doła.
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Śro kwi 15, 2009 13:21

...bry... Romanie! :D
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Śro kwi 15, 2009 17:55

MaryLux pisze:Ceść Romecku :) Mam pomyśłek: weź sfoją Duzą w plecacek i uciekinkajcie oboje do nas
Inka

to jest bardzo dobry pomysł Ineczko :D
Duża stwierdziła, ze może po raz pierwszy będzie miała okazję na spotkanie wrocławskie dojść, ale oczywiście pewna czy jej się uda będzie dopiero w sobotę wieczorem :roll:

kothka

Od: Wto lis 09, 2004 12:50

Post » Śro kwi 15, 2009 17:56

kinga w. pisze:Łoś kurcze... NO to fajnie. Też się dziś pokłóciłam z R. Cholera! Druga kłótnia od kiedy jesteśmy razem... Niby średnia b. dobra, ale może właśnie dlatego (brak rutyny) tym bardziej boli. Mam doła.

Facetom odbija na wiosnę :roll:
To już trzeci, o którym słyszę ;)
Boli zawsze tak samo :(

kothka

Post » Śro kwi 15, 2009 17:56

Dorota pisze:...bry... Romanie! :D

Dzień dobry :D
W sumie średnio dobry ale co tam 8) Nei dajemy się dołom :lol:

kothka

Post » Śro kwi 15, 2009 21:39

A co tutaj tak pesymistycznie.
Nasi Duzi to najbardziej zgodliwi Duzi na świecie.
Oni mówią, że nie maja czasu i kłótnie i, że szkoda im na nie casu. Dlatego zawsze się dogadują. I zawsze na wzajem poterafia sie rozśmieszyć. H&P

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Śro kwi 15, 2009 21:49

a ja wbrew zrobie BRy optymistyczne- po burzy zawsze jest spokoj :wink:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Śro kwi 15, 2009 22:17

kothka pisze:
kalair pisze:
kothka pisze:
Ją to trzeba uspokajać Ciociu, a nie pocieszać :roll: Ona chodzi wściekła, bo stwierdziła, że smutna to mogłaby być gdyby to była jej wina, a że nic nie zrobiła to się wkurza tylko :roll: Doła ma, ale to z czym innym trochę jest związane - chociaż trochę się te sprawy łączą

Romek donoszący ;)

Hmm..to spróbuj uspokoić. Przytul się i daj pogłaskać. W kńcu podobno koty uspokajają :twisted:
Znaczy-bez zmian? :roll:

bez zmian :roll: Ot rzucane wyrazy niezbędne do przekazania ważnej informacji i tyle... z mojej strony nawet tyle nie ma.
Romek co najwyżej próbuje mnie podgryzać :twisted:

Romcio próbuje rozładować atmosferę.. :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw kwi 16, 2009 6:00

Hannah12 pisze:A co tutaj tak pesymistycznie.
Nasi Duzi to najbardziej zgodliwi Duzi na świecie.
Oni mówią, że nie maja czasu i kłótnie i, że szkoda im na nie casu. Dlatego zawsze się dogadują. I zawsze na wzajem poterafia sie rozśmieszyć. H&P

Problem polega na tym, że duzi się nie pokłócili :twisted: Duzy nagle zaniemówił po prostu :lol:

kothka

Post » Czw kwi 16, 2009 6:02

moś pisze:a ja wbrew zrobie BRy optymistyczne- po burzy zawsze jest spokoj :wink:

Hej :D

Podobno jest ;) Tylko czasem dlugo nadchodzi :lol:
A łatwo nie będzie, bo nie zamierzam przejść nad tym do porządku dziennego :twisted:

kothka

Post » Czw kwi 16, 2009 6:02

kalair pisze:
kothka pisze:
kalair pisze:
kothka pisze:
Ją to trzeba uspokajać Ciociu, a nie pocieszać :roll: Ona chodzi wściekła, bo stwierdziła, że smutna to mogłaby być gdyby to była jej wina, a że nic nie zrobiła to się wkurza tylko :roll: Doła ma, ale to z czym innym trochę jest związane - chociaż trochę się te sprawy łączą

Romek donoszący ;)

Hmm..to spróbuj uspokoić. Przytul się i daj pogłaskać. W kńcu podobno koty uspokajają :twisted:
Znaczy-bez zmian? :roll:

bez zmian :roll: Ot rzucane wyrazy niezbędne do przekazania ważnej informacji i tyle... z mojej strony nawet tyle nie ma.
Romek co najwyżej próbuje mnie podgryzać :twisted:

Romcio próbuje rozładować atmosferę.. :wink:

To nie tą atmosferę rozładowuje na dużym a nie na mnie ;)
To nie ja mam problem :twisted:

kothka

Post » Czw kwi 16, 2009 6:54

kothka pisze:
kinga w. pisze:Łoś kurcze... NO to fajnie. Też się dziś pokłóciłam z R. Cholera! Druga kłótnia od kiedy jesteśmy razem... Niby średnia b. dobra, ale może właśnie dlatego (brak rutyny) tym bardziej boli. Mam doła.

Nawet nie to... Po prostu mógłby zaufać na tyle żeby powiedzieć że nie dał sobie z czymś rady, a nie kryć się po kątach jak uczniak... Żebym ja sie dowiadywała przypadkiem od kolegi, podczas kiedy on szklił w żywe oczy przez 3 miesiące. Głupie. I nie chodzi mi o fakt że sobie nie poradził - jest tylko człowiekiem - chodzi mi o moje do niego zaufanie które jest fundamentem związku. Poprzednio o to samo poszło. Jak mam mu tłumaczyć że bez zaufania to wszystko o kant d... potłuc?
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Czw kwi 16, 2009 6:56

kinga w. pisze:
kothka pisze:

Nawet nie to... Po prostu mógłby zaufać na tyle żeby powiedzieć że nie dał sobie z czymś rady, a nie kryć się po kątach jak uczniak... Żebym ja sie dowiadywała przypadkiem od kolegi, podczas kiedy on szklił w żywe oczy przez 3 miesiące. Głupie. I nie chodzi mi o fakt że sobie nie poradził - jest tylko człowiekiem - chodzi mi o moje do niego zaufanie które jest fundamentem związku. Poprzednio o to samo poszło. Jak mam mu tłumaczyć że bez zaufania to wszystko o kant d... potłuc?

Nie da się ;)
Duma męska nie pozwala im się przyznać do błędu :twisted:
Natomiast z naszej strony wymagają bezwzględnego zaufania

kothka

Post » Czw kwi 16, 2009 7:59

Obrazek :wink: :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw kwi 16, 2009 8:11

kalair pisze:Obrazek :wink: :wink:

Dzień dobry :D

Dzień raczej bez zmian ;) a właściwie ze zmianą - coraz bardziej mnie to wkurza :evil:

kothka

[poprzednia][następna]