Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dora750 pisze:Dlatego moje doświadczenie może być postrzegane negatywnie, iż będąc w Polsce pielęgniarką, pracując tutaj poniżej kwalifikacji, może dochodzić do konfliktów między mną, a innymi pielęgniarkami (pracujące jako pielęgniarki) czy innymi Support Workerami. Bo mamy inne kwalifikacje, poczucie wartości itd. Więc jako polska pielęgniarka, dokształcająca się, aby się zarejestrować w UK, pracująca jako Care Assistant, Auxiliary Nurse czy Support Worker (wszystko poniżej tego co mam) oni myślą, że może dochodzić do starć między mną a nimi. Że mogę się wymądrzać, jak pielęgniarka coś zrobi nie tak, albo rządzić innymi CA. No i druga sprawa, jeśli szukają kogoś na stałe, to ja też im nie będę odpowiadać, bo ja w marcu skończę studia i zrezygnuję z pracy jako Health Care Assistant na rzecz pracy jako pielęgniarka. A pracodawca mnie wyszkoli itd, a potem będzie musiał szukać nowego pracownika. Ot w tym rzecz. Nie za bardzo toto zakręcone?
dora750 pisze:Popracuję, ale do momentu ukończenia studiów. Czyli gdzieś max. do czerwca przyszłego roku. A może ktoś inny by popracował 5 lat, a nie rok... Jakaś 20 latka, która porzuciła szkołę, a teraz ma szansę na zdobycie zawodu...No i jeszcze kwestia urlopu na dojazdy do Polski. Czasem to tylko weekend, a czasem...6 tygodni jak ostatnio(W tym semestrze mam tylko 40 godzin praktyk, to jest 5 dni, ale nie wiem jeszcze ile w następnym mnie czeka...)
kalair pisze:Bry późnowieczorne. Kindze zdechł komp. Żwirek drewniany śmierdzi.![]()
bazylica pisze:kalair pisze:Bry późnowieczorne. Kindze zdechł komp. Żwirek drewniany śmierdzi.![]()
śmierdzi?????
używałam nie jednego do klatek.... one wg mnie ładnie pachną
Pussy też ładnie pachnie, "nie czuć kuwetą"
ale pylicy chyba przy nim możnaby było dostać
no lae coś za coś
Dorota pisze:Drewniany...
Czy Pigwa?
Czy Cats Best?
Czy inny?
Dorota pisze:Drewniany...
Czy Pigwa?
Czy Cats Best?
Czy inny?
kalair pisze:bazylica pisze:kalair pisze:Bry późnowieczorne. Kindze zdechł komp. Żwirek drewniany śmierdzi.![]()
śmierdzi?????
używałam nie jednego do klatek.... one wg mnie ładnie pachną
Pussy też ładnie pachnie, "nie czuć kuwetą"
ale pylicy chyba przy nim możnaby było dostać
no lae coś za coś
No śmierdzi...Takie są opinie osób,które spróbowały po bentonitowym..![]()
Ja spróbowałam sillikonu, NIC nie czuć. Ale wolę Benka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości