wiora pisze:Edita-Agiss
KOTY SA PRZEPIEKNE PO PROSTU CUDA
Racja!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wiora pisze:Edita-Agiss
KOTY SA PRZEPIEKNE PO PROSTU CUDA
Mam problem NOT. Wczoraj niestety nie udało mi sie dorwać tych dwoch kotek na ktorych mi zależało. Jedna wogole nie przyszła a druga pomimo tego ze siedziłam 45 minut i czekałam położyła sie obok klatki pułapki i nic. Za nic nie weszła.Siedziałam z Meżem i czekałam aż w koncu się skusi na jedzenie ale widać aż tak głodna nie była. Lezała sobie zatem w słońcu obok klatki i czekała nie wiem sama juz na co.Wczoraj była na opuszczonych działkach karmicielka. Ona jest chyba co drugi dzień, czasem co trzeci bo w jednym miejscu odkrywam jedzenie. Konkretnie na jej działce która jest jedną wielką wylęgarnia kociakow. Mało tego ona gotuje tym kotom kaszę która z czymś miesza. Nie wiem ryba?Puszka? Do tego dosypuje sucha karmę kitekata i wszystko mieszaNOT pisze:iza71koty pisze:NOT wiadomo coś na temat sterylek w TOZie?Od kiedy ruszają???
Jutro.
Zatem zarezerwowałam auto w TOZ-ie na jutro rano i na popołudnie.
Będę u Pani rano godz. 9,30-10 i mogę zabrać 3 kotki na sterylke.
Wcześniej nie wydadzą mi auta.
iza71koty pisze:Dobrze NOT postaram sie złapać do piątku. Zobacze co sie uda. Nie mniej jednak po Czarnuszke musisz ze mną podjechać bo tam trzeba łapać na klatke pułapke. Raczej inna opcja nie wchodzi w grę.Bede dziś i jutro jeszcze próbowac złapać normalnie ale jakby nie wyszło to trzeba łapać tak jak pisałam. Mała sie mnie boi po rujce.
Chyba tak Cos_tam82. Moze Ten na Górze????? Za dużo Bólu i Cierpienia. Za dużo. Chyba już doczytałas o Lunie?????cos_tam82 pisze:Wiora kochana.... przytulam mocno... za to teraz pewnie biega jak szalony po łąkach i polach za TM...
za dużo tego wszystkiego ostatnio... ktoś testuje naszą wytrzymałość ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Myszorek, raiya i 47 gości