Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Milenka15 pisze:I jak te dwa zdjęcia się podobają? Niestety podalam tylko linki bo nie mogłam wkleic:(
Milenka15 pisze:Bardzo lubi kłaść się ze mną na łóżku. Czasami trochę pofigluje np. kiedy rzucam jej piłeczkę. Bardzo się leni, ale uwielbia się czesać:) Ma bardzo dobry apetyt:)Najbardziej lubi mnie z całej rodzinki, bo ją bardzo rozpieszczam
Agness78 pisze:Milenka15 pisze:Bardzo lubi kłaść się ze mną na łóżku. Czasami trochę pofigluje np. kiedy rzucam jej piłeczkę. Bardzo się leni, ale uwielbia się czesać:) Ma bardzo dobry apetyt:)Najbardziej lubi mnie z całej rodzinki, bo ją bardzo rozpieszczam
I tak trzymaj![]()
Trzeba Milcię rozpieszczać, bo w jej dotychczasowym życiu łatwo nie miała
Dzięki Wam jest bezpieczna i kochana.... serce się raduje
![]()
Milenka15 pisze:Bardzo lubi kłaść się ze mną na łóżku. Czasami trochę pofigluje np. kiedy rzucam jej piłeczkę. Bardzo się leni, ale uwielbia się czesać. Ma bardzo dobry apetyt:)Najbardziej lubi mnie z całej rodzinki, bo ją bardzo rozpieszczam
Milenka15 pisze:Bardzo lubi kłaść się ze mną na łóżku. Czasami trochę pofigluje np. kiedy rzucam jej piłeczkę. Bardzo się leni, ale uwielbia się czesać:) Ma bardzo dobry apetyt:)Najbardziej lubi mnie z całej rodzinki, bo ją bardzo rozpieszczam
Agness78 pisze:Milenka15 pisze:Bardzo lubi kłaść się ze mną na łóżku. Czasami trochę pofigluje np. kiedy rzucam jej piłeczkę. Bardzo się leni, ale uwielbia się czesać:) Ma bardzo dobry apetyt:)Najbardziej lubi mnie z całej rodzinki, bo ją bardzo rozpieszczam
aaaa leni się w sense zrzuca futro?![]()
![]()
![]()
myślałam że leni się w sensei leniuchuje![]()
![]()
![]()
Spoko. Moje koty też teraz futro zrzucają.... odkurzacz w ruchu prawie codziennie, kłaczki wszędzie... a ile się człowiek nawdycha.... ale co tam i tak sa kochanetylko czesać się nie dają
Milenka15 pisze:A czy to możliwe żeby miała łupież bo ostatnio jak ja czesalam to to zauwazylam?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości