KOTEK PO AMPUTACJI OGONKA;(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 15, 2009 6:51

Jak zaczął się trochę bawić, to znak, że najwyraźniej potrzebował leków.
[Inną sprawą jest, to jak można było przeprowadzić amputację i nie dać żadnych leków po zabiegu... Emilio, teraz wiesz, którego weta omijać szerokim łukiem.]

Mam nadzieję, że wszystko się ułoży. I naprawdę dobrze by było, gdyby kot nie wychodził.

Pilnuj tylko, czy kot się dobrze wypróżnia.

Kciuki za rekonwalescencję.
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Śro kwi 15, 2009 7:51

KOTEK Z RANA TROSZKE POPISKIWAŁ MYSLE ZE SRODEK PRZECIWBOLOWY JUZ NIE DZIAŁA TAK JAK WCZORAJ KOŁO 16 IDZIEMY NA 2 ZASTRZYK JEST LEPIEJ INACZEJ NAWET NA MNIE PATRZY OCZKA OTWIERA SZEROKO DOBRZE JE I PIJE NIESTETY WODY NIE CHCE TYLKO MLEKO.A co najwazniejsze zeszła mu opuchlizna z ogonka jescze go boli ale ja widze duzą poprawę:)
agnieszka 22

emilia605

Od: Wto kwi 14, 2009 11:24

Post » Śro kwi 15, 2009 8:09

Co do mleka - możesz mu stopniowo rozcieńczać wodą.

A odnośnie toxo i Twojej ciąży.
Jak kot wyzdrowieje - odrobacz go jak najszybciej. Porozmawiaj z wetką, czy taniej wyjdzie Ci zbadać koci kał na nosicielstwo, czy dodatkowo przeleczyć kota w kierunku pierwotniaków [czyli toxo właśnie]. I jeśli kot nie będzie wychodził, nie będzie narażony na ponowne złapanie czegoś na dworze.
A swojego lekarza [jak nie ginekologa, to rodzinnego] poproś zdecydowanie o skierowanie na badanie krwi w kierunku przeciwciał. I nie daj sobie wmówić, że jak oddasz kota, to wszystko będzie w porządku. Bo zarazić mogłaś się już wcześniej, a w ciąży jesteś teraz.
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

[poprzednia]