Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinga w. pisze:Czeeeeść! Zaraz idę zawlec tobół dla R. Ale mi torba wyszła! Babka nie wlazła! Nie wiem jak ja to na drugi koniec miasta, ale... W masie siła!
kalair pisze:kinga w. pisze:Czeeeeść! Zaraz idę zawlec tobół dla R. Ale mi torba wyszła! Babka nie wlazła! Nie wiem jak ja to na drugi koniec miasta, ale... W masie siła!
Acha!![]()
Piechotką? Ileż też to waży? Pewnie ciężkie..
Podjechać nie mogą?
kinga w. pisze:A ze 15 kg.
NIe będę ludzi co mi uprzejmość robią jeszcze ciągać pod chałupę - poradzę sobie.
kothka pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:Czeeeeść! Zaraz idę zawlec tobół dla R. Ale mi torba wyszła! Babka nie wlazła! Nie wiem jak ja to na drugi koniec miasta, ale... W masie siła!
Acha!![]()
Podjechać nie mogą?
Trzymamy kciuki
![]()
kalair pisze:kothka pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:Czeeeeść! Zaraz idę zawlec tobół dla R. Ale mi torba wyszła! Babka nie wlazła! Nie wiem jak ja to na drugi koniec miasta, ale... W masie siła!
Acha!![]()
Podjechać nie mogą?
Trzymamy kciuki
![]()
Za dźwiganie?![]()
kinga w. pisze:Już wiem co mnie dobija w zabawie Miyuki. Jej długość. Ona jest jamnikopodobna i jak się bawi, jak sobie coś przednimi łapkami wygrzebuje siedząc spod tylnych, to tak sie zwija śmiesznie. I jest troche niezdarna jakby... Taka łamaga kocia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 108 gości