Czy drapaki przychodzą z zooplusa w dobrym stanie? Bo ja dwa razy u nich zamowiLam karmę dla Felka / renal prawie 50% taniej niż w polskich sklepach/, za to zapakowane tak że... krakvet to przy nich szczyt dobrego pakowania..

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wielbłądzio pisze:
Także przypominam już teraz: jutro Busiaczek będzie miała wyrywane kolejne zęby... Jesteśmy umówione do dra Turosa na 19.50... Narkozę będzie miała taką samą jak ostatnio na Belgradzkiej, więc przynajmniej o to jestem w miarę spokojna, ale poza tym...
Nie żreChyba zaraz dam jej peritol, trudno, nie może przecież taka słaba zostać uśpiona...
Ja-Ba pisze:Bo ja dwa razy u nich zamowiLam karmę dla Felka / renal prawie 50% taniej niż w polskich sklepach/, za to zapakowane tak że... krakvet to przy nich szczyt dobrego pakowania..
Wielbłądzio pisze:Kiedyś rzeczywiście zamówienia przychodziły w fatalnym stanie (awanturowałam się i zawsze nieźle na tym wychodziłam), ale od dłuższego czasu jest OK. Przyzwoite kartony, dobre wypełnienia w środku. Drapaki oba doszły też bez żadnych usterek
![]()
Chyba nie zdążę się dziś położyć
charm pisze:mocne kciuki za Busię!:ok::ok::ok:
resztę napiszę jak odzyskam x-y, bo z telefonu to....
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek, włóczka i 61 gości