Serdecznie witam na wątku Smoczydeł. O jego założenie JoasiaS nagabywała mnie blisko rok..

Jako dziecko zawsze chciałam mieć psa, na co jednak rodzice nie pozwalali. Nigdy nie przyszło mi przez myśl, że mogłabym mieć kota, a dwa? - szok!

Moja księżniczka Warczysława od roku kica sobie po pełnych mleczyków łąkach za TM, jednak to za jej sprawą w moim domu pojawiły się KOTY

Jako pierwszy na stałe zamieszkał z nami Gabryś. Skąd się wziął?

Koleżanka znalazła dom dla jednego z nich, jednego zamierzała zostawić u siebie i pozostał jeden do zaadoptowania. W tym się zakochałam

No i wzięłam wystraszonego puchacza:

O zadomowieniu się Gabrysia i jego wzrastaniu przy Warce opowiem później

Byłam już wtedy użytkowniczką portalu GoldenLine i stałą uczestniczką grup "Właściciele kotów" oraz "Koci niewolnicy". Za radą tamtejszych "niewolników" zajrzałam na forum miau.pl i podjęłam decyzję o zostaniu domem tymczasowym dla drugiego kota

Tym sposobem 12 kwietnia 2008 r. znalazła się u mnie Misia z tego wątku: viewtopic.php?t=72143&postdays=0&postorder=asc&start=345
Ślicznotkę zaadoptowałam w 3 czerwca tego samego roku

Teraz wygląda tak*:

* errata: tak wyglądała 30 maja 2008 r.

No, to teraz znacie głównych bohaterów wątku. Oczywiście będą się też pojawiać inne stworzonka, którym udało nam się pomóc

Mam nadzieję, że zainteresuje Was historia Warki, Gabrysia i Misi... na którą serdecznie zaprasza szylkretka Smoczyca3g

EDIT (2009-05-26): Mam trzeciego kota! Na tymczas! To Weja

EDIT (2009-06-02): Stan na dziś 2 własne koty + 6 tymczasów!

EDIT (2009-07-04): Wejka ma domek w Kielcach!!! Zostało 5 tymczasów

EDIT (2009-07-24): Odwiozłam do nowego domku w Kielcach rudaska Spaykiego

EDIT (2009-07-28): Drugi rudasek - Shaggy już w nowym domku w Krakowie

EDIT (2009-09-12): Shila i Samba długo czekały, ale się doczekały! Zamieszkały razem w Rudzie Śląskiej!

EDIT (2010-02-03): HAPPY END