kinga w. pisze:kalair pisze:Qrczę, na pierwszej stronie tylko, 5 rozpaczliwych apeli o pomoc w odnalezieniu zaginionych kotów..
Sezon. Rujki to raz, wiosna i ciepło to dwa.
Guzik prawda.. . Żadne tam rujki. Nieuwaga,nieodpowiedzialność..

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinga w. pisze:kalair pisze:Qrczę, na pierwszej stronie tylko, 5 rozpaczliwych apeli o pomoc w odnalezieniu zaginionych kotów..
Sezon. Rujki to raz, wiosna i ciepło to dwa.
kinga w. pisze:Nie będę lizał tego kłaczastego doopska!
Tyś oburzony
kalair pisze:kinga w. pisze:Nie będę lizał tego kłaczastego doopska!
Tyś oburzony
Niekoniecznie doopsko..Możesz ryjek..
Kretki Popowiadające
kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:Nie będę lizał tego kłaczastego doopska!
Tyś oburzony
Niekoniecznie doopsko..Możesz ryjek..
Kretki Popowiadające
A niech się sam wyliże!
Kłaczek bojowy
kalair pisze::lol:Kinga, nie ma co! W czwartek muszę je zobaczyć!
![]()
Tyzma pisze:Za to jaka machina ćwiczeniowa :) ile kinga wyciągasz? Moja Dusia tak się rozbiła o szybę z rozbiegu walnęła głową aż odpadła
kinga w. pisze:Mam walniętego kota!!![]()
Mówiłam, prosiłam "jak masz wygląd to sie i zachowuj" - nie pomogło. Na reku wisi szklana kulka w oplocie z włóczki, z pomponikiem, na elastycznym sznurku... A ta kretynka... Wygląda jak parodia kota!
Ona POLUJE!!
Cholercia... brakuje mi szybkiej migawk, krótkiego czasu naświetlania... Nie złapię tego tornada tak żeby było ostre. Pod tym względem wolę kliszę.
Dla odmiany teraz Miyuki i Hino polują na siebie. Fajnie wygląda jak łapią poślizg na PCV i hamują na szafie. Jeszcze parę takich manewrów i będę miała w domu prawdziwe, plaskate persy!
kinga w. pisze:Tyzma pisze:Za to jaka machina ćwiczeniowa :) ile kinga wyciągasz? Moja Dusia tak się rozbiła o szybę z rozbiegu walnęła głową aż odpadła
E, że co?? O steper Ci chodzi? Na tym się nie wyciąga tylko śtupa do zanudzenia. Mam jeszcze "konia". No, na tym to sie wyciąga... własną d... do pionu.
kinga w. pisze:Aaa... Że taki! No to ten też teoretycznie liczy, ale mu nie zawsze licznik przeskakuje, także... Oszust jest. Zwykle po 500 na połowie obciążenia odpuszczam. Idę na ilość powtórzeń nie na obciążenie - chodzi o redukcję doopska a nie wzrost masy mięśniowej.
kinga w. pisze:Nooo... dużo. Zamówienie za 199 zł minimum daje transport za free. No, to sobie kazałam worek chrupek i 13 puszek amory w różnych smakach. Coby było ponad 200zł. Poklikałam sobie trochę z panią ze sklepu - baaardzo miła pani, bardzo pomocna. Aż miło zakupy robić. Jak się jeszcze okaże że wysyłka bez żadnych wpadek... To ja będę klientem wiernym po grób.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 70 gości