Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Tam też jest wywód.Chodzi oto,że MOŻE być szylkret-kocur-płodny.Amen.![]()
![]()
Tyzma pisze:kalair pisze:Tam też jest wywód.Chodzi oto,że MOŻE być szylkret-kocur-płodny.Amen.![]()
![]()
Ale to niezwykle rzadkie jest
Tyzma pisze:Zaglądałam - śliczniusiprzymierzasz się. Chce nieśmiało zasugerować, ze podobno pierwsza pensję wydaje się na siebie wtedy pieniążki się mnożą
kinga w. pisze:Tyzma pisze:Zaglądałam - śliczniusiprzymierzasz się. Chce nieśmiało zasugerować, ze podobno pierwsza pensję wydaje się na siebie wtedy pieniążki się mnożą
to nie znaczy na kota!
Tyzma pisze:kinga w. pisze:Tyzma pisze:Zaglądałam - śliczniusiprzymierzasz się. Chce nieśmiało zasugerować, ze podobno pierwsza pensję wydaje się na siebie wtedy pieniążki się mnożą
to nie znaczy na kota!
Kota dla siebieno jak nie dla siebie to dlaczego się męczymy z nimi?
kinga w. pisze:Tyzma pisze:kinga w. pisze:Tyzma pisze:Zaglądałam - śliczniusiprzymierzasz się. Chce nieśmiało zasugerować, ze podobno pierwsza pensję wydaje się na siebie wtedy pieniążki się mnożą
to nie znaczy na kota!
bo one nas mają!
Tyzma pisze:kinga w. pisze:Tyzma pisze:kinga w. pisze:Tyzma pisze:Zaglądałam - śliczniusiprzymierzasz się. Chce nieśmiało zasugerować, ze podobno pierwsza pensję wydaje się na siebie wtedy pieniążki się mnożą
to nie znaczy na kota!
bo one nas mają!
Ale, żeby one miały nas najpierw musimy my je mieć![]()
Tyzma pisze:Zaglądałam - śliczniusiprzymierzasz się. Chce nieśmiało zasugerować, ze podobno pierwsza pensję wydaje się na siebie wtedy pieniążki się mnożą
kinga w. pisze:Tyzma pisze:kinga w. pisze:Tyzma pisze:kinga w. pisze:Tyzma pisze:Zaglądałam - śliczniusiprzymierzasz się. Chce nieśmiało zasugerować, ze podobno pierwsza pensję wydaje się na siebie wtedy pieniążki się mnożą
to nie znaczy na kota!
bo one nas mają!
Ale, żeby one miały nas najpierw musimy my je mieć![]()
Tak jak z wirusem i każdą inną zarazą!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 29 gości