violavi pisze:Boo77 pisze:Są o niego zapytania ale mi się te domy nie podobająZ resztą ja im też nie...
To chociaż jest równowaga.
Szukamy dalej. Dom musi być najlepszy na świecie
O tak!
Psot to bardzo wyjątkowy kot. Taka Słodka Pierdołowatość

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
violavi pisze:Boo77 pisze:Są o niego zapytania ale mi się te domy nie podobająZ resztą ja im też nie...
To chociaż jest równowaga.
Szukamy dalej. Dom musi być najlepszy na świecie
...poszukuje kota (kotki), który miała przez dłuższy czas kontakt z psem i wie że, nic strasznego mu nie stanie. Okolica stała się bardziej ruchliwa, więcej samochodów na ulicy. Kot powinien już mieć pewien bagaż doświadczeń, żeby inne koty nie wypłoszyły go ze swojego terenu.
Stawiam może duże wymagania co do kota, ale tylko dla jego dobra.
Nie trzymamy kota w zamknięciu (chyba, że ma się przyzwyczaić do domu to nawet nie wychodzi przez 2 miesiące) cały dom i podwórko, okolica należy do niego.
Więc duży kot, co nie przejmuję się psem (może wychowywany był z psem), zna realia świata poza domem (samochody, inne koty) jest jak najmilej widziany w naszym domu...
...Dawno temu przygarnęliśmy małą kotkę...5 lat mieszkała z nami, niestety potrącił ja samochód![]()
Boo77 pisze:Powiedzcie mi, czy ja przesadzam???...poszukuje kota (kotki), który miała przez dłuższy czas kontakt z psem i wie że, nic strasznego mu nie stanie. Okolica stała się bardziej ruchliwa, więcej samochodów na ulicy. Kot powinien już mieć pewien bagaż doświadczeń, żeby inne koty nie wypłoszyły go ze swojego terenu.
Stawiam może duże wymagania co do kota, ale tylko dla jego dobra.
Nie trzymamy kota w zamknięciu (chyba, że ma się przyzwyczaić do domu to nawet nie wychodzi przez 2 miesiące) cały dom i podwórko, okolica należy do niego.
Więc duży kot, co nie przejmuję się psem (może wychowywany był z psem), zna realia świata poza domem (samochody, inne koty) jest jak najmilej widziany w naszym domu...
...Dawno temu przygarnęliśmy małą kotkę...5 lat mieszkała z nami, niestety potrącił ja samochód![]()
Nie oddam Jarzyny do takiego domuNapisałam z resztą, że żadnego z naszych kotów nie widzę w tym domu.
Powiedzcie, że dobrze zrobiłam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Nul i 128 gości