A ja po swietach kolejna proba na parkingu , ale sie wlasnie dowiedzialam, ze w osiedlu jeszcze jedna pani karmicielka nie ruszona Moze tam beda mniejsze cwaniaki
Monika Tobie i wszystkim odwiedzajacym watek rowniez zycze swiat wesolych i rodzinnych. I usmiechu na co dzien
Witam.Ktoś prosi o pomoc z Legnicy.Podobno są trzy kotki ciężarne.Czekam na kontakt tego człowieka ze mną,ale gdyby się udało,możemy się wpisać?
Sterylki pewnie na cito,a u nas bida.
Z tego co wyczytałam kotki są spod śmietnika.Będę wiedziała wiecej jak się ze mną gosciu skontaktuje i zobaczę je.
Legnica to rezerwuje i czekam na szczegoly.
Jest 240 pln, ale sa tez pieniazki w drodze, to moze starczy na wszystkie trzy damy. A jak nie, to dozbieramy
Jutro o 17 godzinie idziemy "pod śmietnik",będą trzy transportery,jedna kotka podobno ma już baardzo duży brzuch.I jutro też bedę dzwonic do weta.
Nic nie wiem o sterylkach aborcyjnych kiedy można a kiedy nie goopia całkiem jestem w tym temacie.
Mogę już zapowiedzieć że drogo nie będzie.Jakos tak wyszło że jestem w gabinecie stałym klientem,a koty które zmuszam do wchodzenia tam ze mną stałymi pacjentami.Bardzo dziękuję,bez kasy to wiecie co można...czekać na nowe maluszki.
Ale serio, to naprawde sie ciesze, ze ten watek sie jakos kreci. Wiele osob zapewne nie wierzylo, ze taki forumowy klub milosnikow kastarcji wypali, ale wypalil i dzieki wspanialym bazarkoholikom kolejne dziewczyny pojda pod noz