TRAGEDIA 63koty eksmitowane z mieszkania- błagam o pomoc!!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon kwi 13, 2009 21:00

jerzykowka pisze:Iwciu, czy Twoja koteczka ma imie, jak sie miewa? Bardzo sciskam i jeszcze raz pisze, ze na 100% koszty sterylki itp. beda pokyte z zebranych pieniedzy!!!!!!!!!! Jeszcze raz przepraszam, ze to spadlo na Ciebie!!!!!!!!

Jeszcze nie mam imienia, czekam aż coś jej sie spodoba.
Mała ma się znakomicie, juz przyzwyczaiła się do nas i do kotów, koniecznie chce wyjść z klatki, ale nie ma zmiłuj, mamy się pokazać w środę i dopiero wtedy jak nasza doc pozwoli to panna idzie na pokoje.
Jeżykowa nie przepraszaj mnie, głupio bym się czula jakbym miala kota, który mógłby iśc od razu do adopcji ;) takie do mnie nie trafiają :lol:
Cieszę się, że przyjechała do mnie, będzie wysterylizowana wcześnie, tam nie jestem pewna czy ktoś by się szybko zorientował, a im mniejsza ciąża tym lepiej dla kici.
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Pon kwi 13, 2009 21:33

jerzykowka pisze:Do Koperty :1luvu: kotek trafi w tym tygodniu (w dzien kiedy bede tam z wetem), ma byc najbardziej potrzebujacy. Ale jest tez pewien powod by byl czarny :wink: tak wiec do Koperty pojedzie najwieksza czarna bieda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Czy to właśnie o tej osobie wcześniej pisałaś, że ma od nas kotka (tzn z Animalii)? Koperta czy Koperata? :wink:
Jeśli to ta osoba, o której myslę, to kot będzie prawdziwym szczęściarzem :D :D :D
To była jedna z najfajniejszych adopcji, na których byłam, miałam po niej cudowną pewność, że kot (Agatka) trafił najlepiej, jak tylko mógł :D
Obrazek

"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los."
Oscar Wilde

anova

Od: Śro lis 02, 2005 14:33

Post » Pon kwi 13, 2009 22:18

cieszę się bardzo, że znajdują się - dzięki wspaniałym cioteczkom :1luvu:- nowe domy dla tych kocich bied

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Pon kwi 13, 2009 22:22

Cieszę się, że kolejny kot znajdzie swój kąt, nawet tymczasowy.

Tak cichutko tylko wspomnę - Kikuju się bawi. :D [Oczywiście tylko wtedy, gdy `nie widzę`. 8) Jak tylko widzi, że widzę ucieka pod kredens. :lol: ]
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Pon kwi 13, 2009 22:25

Agn pisze:Tak cichutko tylko wspomnę - Kikuju się bawi. :D [Oczywiście tylko wtedy, gdy 'nie widzę'. 8) Jak tylko widzi, że widzę ucieka pod kredens. :lol: ]

:D :D :D

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pon kwi 13, 2009 22:25

Aga tak sie ciesze ze u Was spokojnie ......:)
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Pon kwi 13, 2009 22:31

zabers pisze:
aga9955 pisze:Bardzo prosze i apeluje o oddawanie glosow na Agn w glosowaniu Krakvetu

nieśmiało przypominam świętującym :D

Osoba Zmanipulowana (jak twierdzi Agn) :wink:

:!: :!: :!: :!:
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Pon kwi 13, 2009 23:08

Agn pisze:Tak cichutko tylko wspomnę - Kikuju się bawi. :D [Oczywiście tylko wtedy, gdy 'nie widzę'. 8) Jak tylko widzi, że widzę ucieka pod kredens. :lol: ]

Na pewno układa Kostkę Rubika, cwaniak, i nie chce, żeby ktokolwiek się dowiedział jak to się robi w 5 sekund :lol:
A tak serio, to strrrrrasznie się cieszę. :D
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Wto kwi 14, 2009 5:57

zabers pisze:

Na pewno układa Kostkę Rubika, cwaniak, i nie chce, żeby ktokolwiek się dowiedział jak to się robi w 5 sekund :lol:

:smiech3:

zabers dzięki za ten tekst :D
"Chciałem zreperować świat, a oto widzę, że sam jestem jednym z tych cholernych drani I świń..."
Obrazek

Nah

Od: Czw wrz 07, 2006 20:48

Post » Wto kwi 14, 2009 6:14

zabers pisze:

A tam w pięć sekund,ja myślę że ją podrzuca a ona w locie sie układa,no ale co się będzie kociak popisywał :lol:
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Wto kwi 14, 2009 7:19

anova pisze:
jerzykowka pisze:Do Koperty :1luvu: kotek trafi w tym tygodniu (w dzien kiedy bede tam z wetem), ma byc najbardziej potrzebujacy. Ale jest tez pewien powod by byl czarny :wink: tak wiec do Koperty pojedzie najwieksza czarna bieda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Czy to właśnie o tej osobie wcześniej pisałaś, że ma od nas kotka (tzn z Animalii)? Koperta czy Koperata? :wink:
Jeśli to ta osoba, o której myslę, to kot będzie prawdziwym szczęściarzem :D :D :D
To była jedna z najfajniejszych adopcji, na których byłam, miałam po niej cudowną pewność, że kot (Agatka) trafił najlepiej, jak tylko mógł :D

Basiu, oczywiscie, ze Koperata :oops: Wspaniala osoba:))))) Dzieki za rekomendacje!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto kwi 14, 2009 7:22

iwcia pisze:
jerzykowka pisze:Iwciu, czy Twoja koteczka ma imie, jak sie miewa? Bardzo sciskam i jeszcze raz pisze, ze na 100% koszty sterylki itp. beda pokyte z zebranych pieniedzy!!!!!!!!!! Jeszcze raz przepraszam, ze to spadlo na Ciebie!!!!!!!!

Jeszcze nie mam imienia, czekam aż coś jej sie spodoba.
Mała ma się znakomicie, juz przyzwyczaiła się do nas i do kotów, koniecznie chce wyjść z klatki, ale nie ma zmiłuj, mamy się pokazać w środę i dopiero wtedy jak nasza doc pozwoli to panna idzie na pokoje.
Jeżykowa nie przepraszaj mnie, głupio bym się czula jakbym miala kota, który mógłby iśc od razu do adopcji ;) takie do mnie nie trafiają :lol:
Cieszę się, że przyjechała do mnie, będzie wysterylizowana wcześnie, tam nie jestem pewna czy ktoś by się szybko zorientował, a im mniejsza ciąża tym lepiej dla kici.

Oj, jak sie ciesz, ze jest dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I dziekuje za wyrozumialosc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kciuki oczywiscie trzymam caly czas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kciuki za te biedy, ktore juz sa w DT i za te, ktore ciagle czekaja...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Wto kwi 14, 2009 7:39

MalgosiuP., moj samochod mozecie pozyczyc codziennie od godz. 7.30 do 15.30 z Gorczyna. Z wyjatkiem dnia kiedy wezme urlop i pojade z wetem i dziewczynami do przytuliska. Dobrze byloby gdybyscie byly dzien przed nami. Dam znac kiedy bedzie ustalony termin z wetem!!!!!!!!!!!!! A samochod jest do wziecia nawet dzis :wink:

AniuZ Droga, czy orientujesz sie kiedy leki dotrą do Poznania? Musze wiedziec na kiedy umawiac weta:))))

Czy 11 kotow bedacych w DT u kociego Aniola nie potrzebuje pomocy? Np. zakupu Convenii?

Salmo Droga, co u Was? Jak maja sie Amelka i Alba? Czy planujecie przyjac pod swoje skrzydla jeszcze kilka kotow, jak poczatkowo zapowiadalyscie, czy chwilowo nie (moze czekacie na wyjasnienie sytuacji tych odebranych ze schroniska, moze robicie cos w tym kierunku tylko my nic o tym nie wiemy)? Napisz prosze:))))))))))) dziekuje!

Tak bardzo dopytuje o te kotki, bo kazda pozytywna wiadomosc dodaje sily, a tej bardzo potrzeba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Wto kwi 14, 2009 8:18

jerzykowka pisze:MalgosiuP., moj samochod mozecie pozyczyc codziennie od godz. 7.30 do 15.30 z Gorczyna. Z wyjatkiem dnia kiedy wezme urlop i pojade z wetem i dziewczynami do przytuliska. Dobrze byloby gdybyscie byly dzien przed nami.

Asiu my jesteśmy gotowe być przed wami i po was
Pogadam z Honoratą,ustalimy co trzeba i skontaktujemy się z tobą.
Tak się składa że ten tydzień mam wolny tak więc stokrotne dzięki za pomoc. :D
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Wto kwi 14, 2009 8:36

jerzykowka pisze:AniuZ Droga, czy orientujesz sie kiedy leki dotrą do Poznania? Musze wiedziec na kiedy umawiac weta:))))

niestety nie wiem kiedy dotrą
wiem ze maja być wysłane we wtorek, czyli dzisiaj :)
Obrazek

Ania Z

Od: Śro lip 07, 2004 10:34

[poprzednia][następna]