Jutro też podam ulice i nr. domu przy której zniknęła mi z oczu !!!!
To po drugiej stronie od bloku Mozarta 3 !!!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bananowy_kot pisze:Jutro też podam ulice i nr. domu przy której zniknęła mi z oczu !!!!
To po drugiej stronie od bloku Mozarta 3 !!!
ewar pisze:Mozarta 3,dlaczego pytasz?
Kaprys2004 pisze:Ogłoszenia będą jutro rozwieszane (tak rozumiem, bo samo istnienie ogłoszeń w garści nic nie da). Gdyby ktoś się zgłosił, jakaś karmicielka, jakaś osoba, która małą zobaczyła, to dajcie znać natychmiast, zrobimy akcję łapankową na dziewczynę. Nie mieszkam na Służewiu/-wcu, więc i nie znam terenu. Ale jak trzeba, to na pewno znajdziemy szybko ekipę do łapania.
Trzymam kciuki.
bananowy_kot pisze:Kaprys2004 pisze:Ogłoszenia będą jutro rozwieszane (tak rozumiem, bo samo istnienie ogłoszeń w garści nic nie da). Gdyby ktoś się zgłosił, jakaś karmicielka, jakaś osoba, która małą zobaczyła, to dajcie znać natychmiast, zrobimy akcję łapankową na dziewczynę. Nie mieszkam na Służewiu/-wcu, więc i nie znam terenu. Ale jak trzeba, to na pewno znajdziemy szybko ekipę do łapania.
Trzymam kciuki.
Ja do tego miejsca mam najmniej pół godziny drogi, o jakiej ekipie piszesz Kaprys ???? Czy to jacyś profesjonaliści??? nie wiem jestem gotowa zapłacic byleby tylko Tosia się odnalazła.. ale to pewnie trochę czasu potrwa...
Teraz tworzymy z Bartkiem specjalną mapkę miejsca w którym się to wydarzyło !!!! To bardzo ważne zwłaszcza dla tych co mieszkają w Warszawie i chcą pomóc !!!!
Zaraz prześlę mapę !!!
Ewo trzymaj się !!!! Wybacz !!!! Kaprys napisz szczegóły ekipy do łapania !!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 46 gości