Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nieee... Stres. Głowa mnie koszmarnie boli.kalair pisze:Jest Ci przykro,ale czemu masz się nie czuć ok.? Przecież to nie Twoja wina..
Jejuniu, Kinguś,spokojnie...No to wrócisz do opcji-15-go pojedzie..
kinga w. pisze:Nieee... Stres. Głowa mnie koszmarnie boli.kalair pisze:Jest Ci przykro,ale czemu masz się nie czuć ok.? Przecież to nie Twoja wina..
kalair pisze:kinga w. pisze:Nieee... Stres. Głowa mnie koszmarnie boli.kalair pisze:Jest Ci przykro,ale czemu masz się nie czuć ok.? Przecież to nie Twoja wina..
![]()
. Już nie myśl o tym..
kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:Nieee... Stres. Głowa mnie koszmarnie boli.kalair pisze:Jest Ci przykro,ale czemu masz się nie czuć ok.? Przecież to nie Twoja wina..
![]()
. Już nie myśl o tym..
Nie potrafię. R. tak się cieszył...
kinga w. pisze:Daj spokój... po nocach się śni.
Z innej beczki. Dostałam wczoraj linka na fajną puchę dla footer tylko... "skład: 70% wołowina, 30% drób, olej z krokosza, składniki mineralne." Ja słaba z matmy, ale jeśli wołowina i drób daja 100% to gdzie oni ten olej wcisnęli??
Wysłałam gg do sprzedawcy. Pucha nie jest droga a twardo wrzeszczą że 100% mięcha. NIech mi tylko logicznie wytłumaczy zjawisko procentowe!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 66 gości