Kochane Cioteczki, calym sercem dziekujemy za pamiec i wspaniale zyczenia swiateczne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! My tez zyczymy Wam i Waszym Ukochaniom wszystkiego, co jest w zyciu najlepsze i najpiekniejsze. Przede wszystkim zdrowia i pogody ducha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Prosze, wybaczcie, ze nie odzywam sie w watkach, ostatnio nie mam jak..., ale pamietam i przesylam cieple mysli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. I wszystko nadrobie!!!!!!!
Moj Jerzyk jutro jedzie na badania kontrolne. Wydaje mi sie, ze jest nieźle, ale... Wczoraj zauwazylam, ze siedzial chyba 10 minut (sic!) w kuwecie i nie udalo mu sie zrobic sioo

W jego przypadku, to bardzo niebezpieczne... Podalam mu pol nospy, dzisiaj powtorzylam, a jutro wizyta u weta. Mam nadzieje, ze bedzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Musi byc dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tradycyjnie prosimy Was o kciuki, Kochane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!