moje kochane malenstwa, najslodsze moje skarby! Co wyscie najlepszego narobily?! ROZKOCHALYSCIE MNIE W SOBIE PO USZY!
Byle komu to my was nie oddamy! Domki dla was musza byc iscie krolewskie! Milion najslodszych buziakow na dobranoc, snow o najwspanialszych domkach, ale najpierw wielkie hop na gore! Kocham was bardzo, moje aniolki :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
Kochane koteczki nie spadajcie.....szybko hop na pierwszą po domki
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
dzien dobry moje slicznosci :*:*:* I jak tam dzis? W ktorym miejscu jestescie? Wciaz nie na pierwszej? No to na co czekacie, kochane moje! Hop po domki, na sama gore!
Korciaczki ten filmik jest mistrzostwem!!! jesteście genialne, jestem pod wrażeniem, a Alinka rzeczywiście jest niezwykłym kotem o orzechowych oczach, gratuluje świetnej roboty.
Dziewczyny wielki poklon za wspanialy filmik Az sie wzruszylam do lez : Dopiero ten filmik ukazuje jaka piekna jest nasza kiciunia i jaki ma cudny charakterek I te jej piekne oczy, pelne ufnosci i milosci, widac, ze jest szczesliwa, ze zyje! Ech... Poprostu mi mowe odebralo... Alinko, Alexik, Ramziu i cala reszta kochanych mrusiow! Tesknie za wami bardzo, kazdego z was bardzo kocham, calym sercem! :*:*:*:*
Jeszcze raz wielkie brawa za filmik! Jestescie rewelacyjne!
Gapa jestem..... nie umiem wkleić filmu na allegro
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier