A którego najbardziej

?
Pańcia zmontowała dzieciom nową, duużą zabaweczkę.
Drapak z zooplusa jest boski

i wygląda na dosyć stabilny. Niestety jak dotąd, przy Drańskim aktywnym użytkowaniu

, żaden nie wytrzymał dłużej niż rok-półtora, zresztą ten zakupiony w zeszłe wakacje też wygląda już niczym obraz nędzy i rozpaczy

Wiem, że sizalowy sznurek można kupić na allegro albo gdzie indziej i wymienić go na słupkach, ale rzecz w tym, że Dranie poszarpały też i uświniły ten misiowaty materiał, niewiele pomaga pranie pianą

...
Ni toto żywić ni ubierać

Trzeba być totalną idiotką, żeby im jeszcze zabawki po 250 złotych kupować
Drapak posiada umocowaną u najwyższej półki zabawkę-piłeczkę. Piłeczka jest przyczepiona NA GUMCE, Nuśka oczywiście skonstatowała ten fakt już w pierwszych minutach po wyjęciu półeczki z kartonu, od godziny siedzi przy tej piłeczce i nie pozwala nikomu się do niej dotknąć. Zastanawiam się, czy mam od razu, jeszcze przed pójściem spać, tę cholerną gumkę odciąć... Niby trochę szkoda niszczyć i pozbawiać kocinki zabawy - ale kiedy pomyślę sobie, że ona na pewno to przez noc odgryzie i prawdopodobnie swoim zwyczajem zeżre

...
Dobranoc

Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie

Nunku[`] krowinko najpiękniejsza

Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]