Moderator: Estraven
Dama Ya pisze:Jak już tylko coś się ruszy w sprawie piotrkowskich kociaków, to założę im wątek na miau. Mam nadzieję, że zajrzycie czasem na niego i wspomożecie ciepłym słowem?
Korciaczki pisze:
Korciaczki pisze:Dama Ya pisze:Jak już tylko coś się ruszy w sprawie piotrkowskich kociaków, to założę im wątek na miau. Mam nadzieję, że zajrzycie czasem na niego i wspomożecie ciepłym słowem?
Będziemy stałymi bywalcami

Dama Ya pisze:Dziękujemy za życzenia, ale chyba nie są do końca zdrowe te święta. Benia znów ma nawrót KK. Leki działały tylko w czasie trwania kuracji... Pomocy.. Nie wiem, co jej zaaplikować. Może macie jakieś sprawdzone sposoby. Jakieś leki uodparniające lub coś podobnego. We wtorek pojadę do weterynarza. Nieraz można mu coś zasugerować...
Dama Ya pisze:Na ostatniej wizycie u lekarza powiedzieliśmy z mężem weterynarzowi, że będziemy domem tymczasowym dla innego kota. I wiecie co? .....Zdziwił się i stwierdził, że to będzie pierwszy DT, który on zna w tym mieście.. Tragedia!!
gosiaa pisze:I jak po wizycie u weta?
Trzymam kciuki za rozkręcenie tymczasowania w Piotrkowie.
Dama Ya pisze:gosiaa pisze:I jak po wizycie u weta?
Trzymam kciuki za rozkręcenie tymczasowania w Piotrkowie.
Wizyta musiała być przełożona na dziś. Ale chyba nie jest tak najgorzej, bo apetyt ma wielki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości