Witajcie Dziewczyny. Witaj fatumm w Brejwikowym watku
Brejwik zdrowy i bardzo radosny. Biega i dokazuje z moja Fran. A gadulec z niej niesamowity! Nauczyła sie od Fraszki gadac i teraz caly czas swiergoli i pomiaukuje.
Oto Brejwik walczacy z drapakiem
Ostatnio edytowano Czw kwi 16, 2009 8:09 przez Karotka, łącznie edytowano 2 razy
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Karotka pisze:Witajcie Dziewczyny. Witaj fatumm w Brejwikowym watku
Brejwik zdrowy i bardzo radosny. Biega i dokazuje z moja Fran. A gadulec z niej niesamowity! Nauczyła sie od Fraszki gadac i teraz caly czas swiergoli i pomiaukuje.
U nas wszystko Ok. Wiem , ze długo sie nie odzywałam, ale byłam na targach, a kolejny tydzień nadrabiałam zaległości w pracy. Mam jeszcze jedna fajna foteczke, ale zapomnialam ja sobie wysłac do pracy Wkleje jutro lub wieczorem
Brejwik biega i tak fajnie zagaduje, zeby ja pogłaskac i wziac na rece. Na kolanach nie lubi siedziec, ale lubi jak sie ja nosi na rekach i głaszcze. Ociera sie wtedy głowka i mruuuuczy pieknie
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Mysle, że nie boli. A to co mała wyrabia kiedy sie bawi potrafi wprawić w prawdziwe osłupienie! Ostatnio ulubiła sobie zabawe polegającą na wkładaniu sobie dywanu miedzy łapki w pozycji leżącej i kopanie go albo bieganie wkoło leżąc na boku Wczoraj później wróciłam i TŻ poddał puszeczkę o smaku który jadly rano a do tego Brejwi średnio za nia przepada wiec kiedy wróciłam Brejwi strasznie i sie skarzyła i opowiadała jak to została xle przez TŻ-a potraktowana i pokazywała mi miseczki z niedobra puszeczka
Oto portrecik: