Wesołych Świąt, Kochani! Niech się wiosną zieleni, niech się słonkiem złoci, niech radością promienieje Wasz dom, a spokój niech wypełni Wasze serca.
Wszystkim z Puchatkowa, serdecznie i ciepło życzymy...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
15pietro pisze:coś takiego znalazłam, ktoś chce oddać niekastrowanego kocura tonkijskiego, pilne bo do 15 potem trafi do komórki z węglem![]()
Witam
To jest aukcja grzecznościowa, zdjęcia są przykładowe, więc proszę dokładnie czytać opis.
Z powodu wyjazdu jest do oddania dorosły kot tonkijski.
Brak czasu spowodował, że nie ma możliwości zrobienia mu zdjęć (poprzednie zdjęcia były w innym komputerze)
kot jest w wieku ok. 6 lat.Kolor : norka szampańska (czekoladowa)
Jeżeli do dnia 15.04.2009 nie znajdą się chętni na zaopiekowanie się kotem trafi on na wieś do osoby, która nie może mu zapewnić żadnych innych warunków oprócz komórki po węglu oraz resztek jedzenia !!!!
Kot ten nigdy nie wychodził z domu, nie poradzi sobie w otwartym terenie!!
Kocur jest niewykastrowany, wrócił z "hodowli", gdzie prawdopodobnie przybywał cały czas zamknięty w klatce. Jest bardzo zestresowany, boi się ludzi, ze strachu może podrapać lub nawet ugryźć. Dla kotek jest łagodny, jednak jego dominujący charakter sprawia, że jest "kotem specjalnej troski". Myślę, że kastracja pozytywnie wpłynie na jego zachowanie. Wszystkie koty są bardzo przyjazne dla ludzi. Może wymagać kilku dni na pełną aklimatyzację.
Bardzo proszę o pomoc ludzi, którzy kochają koty, także tych, którzy znają i kochają tę specyficzną rasę.
Cena tego kota to 1 PLN.
proszę, nie pozwólcie mu zginąć...
Kot aktualnie jest już bardzo zestresowany całą sytuacją, więc błaga o pomoc i szanse na godne życie..
Jestem całkowicie bezradna, cała nadzieja w Was.
Moja sytuacja jest równie zła jak tych kotów - jednak proszę Was o pomoc dla nich.
aukcja w ogóle nazywa się ciekawie, jakby jakieś pseudo się likwidowało
Nie pisałam do tej kobiety bo nie mam możliwości zaoferowania tymczasu, mogę się kontaktować gdyby ktoś miał jakiś pomysł
iwcia pisze:Dziewczyny mam pytanie, Tatko Piorun mał wylew jest sparaliżowany i robi pod siebie.
Musze go czesto prać polećcie mi jakiś dobry szampon dla niego, nie znam się na kosmetykach dla persów, a potrzebuję czegoś do bardzo częstego stosowania
Legnica pisze:Jestem umówiona z Panią na odbiór "Tonka",szukam teraz opcji transportu,HELP!W ostateczności jutro mogę jechac po niego pociągiem,pomożecie zebrać na bilet?
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, Paula05, puszatek i 94 gości