Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:kothka pisze:kalair pisze:Mamy dzisiaj słońce znowu! I to jest najfajniejsze!![]()
Mamy słońce, a ja mam jakiegoś doław sumie bez powodu (a wlaściwie z powodu tego, że myśleć o samodzielnym mieszkaniu to sobie mogę, ale chyba w życiu nie będzie mnie na nie stać
a tu mnie już szlag trafia)
No co Ty..I po to są kredyty! Będzie dobrze.Powoli, nie ma się co dołować.
kinga w. pisze:Cześć, Kothka, Romek... Chyba Cie rozumiem - mieszkanie "na kupie" potrafi dać w kość. Nawet jeśli to nie jest to samo mieszkanie a tylko b. bliskie sąsiedztwo.
kothka pisze:kalair pisze:kothka pisze:kalair pisze:Mamy dzisiaj słońce znowu! I to jest najfajniejsze!![]()
Mamy słońce, a ja mam jakiegoś doław sumie bez powodu (a wlaściwie z powodu tego, że myśleć o samodzielnym mieszkaniu to sobie mogę, ale chyba w życiu nie będzie mnie na nie stać
a tu mnie już szlag trafia)
No co Ty..I po to są kredyty! Będzie dobrze.Powoli, nie ma się co dołować.
Tylko żeby dostać kredyt o go spłacać trzeba by mieć lekko z 6 tysięcy co miesiąc
Nie mam i widoków na to też nie mam
kalair pisze:Ale już nie kupujesz. Spokojnie. Coś faktycznie masz dzisiaj doła..No daj spokój, nie myśl o tym. Chyba te okna Cię wkurzyły![]()
Trzymajcie się planów,nie myśl o czasie.
MaryLux pisze:Witaj RomeckuMy nigdzie nie wyjezdzamy, Duza świętuje ze sfoimi rodzicami, na nasej ulicy. I duzo będzie z nami
Inka
kothka pisze:MaryLux pisze:Witaj RomeckuMy nigdzie nie wyjezdzamy, Duza świętuje ze sfoimi rodzicami, na nasej ulicy. I duzo będzie z nami
Inka
Cześć Ineczko
my dzisiaj wyjeżdżamy do rodziców dużej, ale oni mieszkają daleko stądi cały czas będę z dużymi i z taką jedną kotką, z którą lubimy się ganiać i podgryzać
Romek
kothka pisze:kinga w. pisze:Cześć, Kothka, Romek... Chyba Cie rozumiem - mieszkanie "na kupie" potrafi dać w kość. Nawet jeśli to nie jest to samo mieszkanie a tylko b. bliskie sąsiedztwo.
A u nas jest bardzo na kupie
W jednym domu ze wspólną kuchnią
kothka pisze:kalair pisze:Ale już nie kupujesz. Spokojnie. Coś faktycznie masz dzisiaj doła..No daj spokój, nie myśl o tym. Chyba te okna Cię wkurzyły![]()
Trzymajcie się planów,nie myśl o czasie.
całokształt mnie wkurzył![]()
aż mi się nie chce pisaćwracam do papierologii
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sigrid i 8 gości