Kochane, baaaardzo dziekujemy za piekne zyczenia i rowniez Was goraco swiatecznie sciskamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chcialam tez ogromnie podziekowac irenaiko. To dobry duch, ktory wsparl nasza akcje ratowania kotow z Wilczaka i... Anielke

Znalazlam na swoim kacie wplate 50zl dla Anielki od irenaiko
Nie bardzo wiem co napisac, moze tylko, ze dziekuje z calego serca i ze jestem bardzo wzruszona... Ogromnie

Dziekuje Ci, Dobry Duszku...
A teraz pare slow o cudownej Anielce.
Kuracja Zylexisem przynosi znakomite efekty:)))) Licze sie z tym, ze pewne zmiany pozostana na zawsze, ale cieszy mnie kazda poprawa!!! Chcialabym zeby ptaszynka nabrala wiecej cialka, ale wet na mnie krzyczy;-), ze nie wszystko od razu i ze musze pamietac w jakim stanie byla jeszcze niedawno. Jednak koteńka stara sie jak moze - ostatnio gdy przygotowywalam swiateczna salatke, Anielka wyjadala jabluszko pokrojone w kosteczke:) i gotowana marchewke

Mądrusia czuje co jest zdrowe i potrzebne do rekonwalescencji
Cudownie dogadala sie z cala reszta moich footerek i juz nawet na chwile nie opuszcza towarzystwa. Sypia w lozeczku, gdzie zawsze znajdzie kawaleczek miejsca przy mojej glowie;-) Jest rozczulajaca i baaardzo dzielna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moja Mama zostala przez Anielke zupelnie "podbita":))) Mama nie mogla sie nadziwic, ze tak okaleczona i doswiadczona istotka jest taka dzielna i pelna radosci zycia. Ujelo ja tez wielkie przywiazanie kotenki do mnie

Jest zawsze przy mnie, a najchetniej na mnie;-)
Polubila tez zabawy, najczesciej turla sie z PiPi lub... z szalona Mela

A mi serce rosnie...
Kasiu Droga, kupilam litrowa butle aloesu i dopajam wszystkie moje Ukochania:))))))
Jeszcze raz przesylam Wam swiateczne usciski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!