Moja najdroższa Anielka ['].................................

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob kwi 11, 2009 7:42

Anielko malutka, co u Ciebie? :)

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Sob kwi 11, 2009 7:47

mokkunia

Post » Sob kwi 11, 2009 7:53

mokkunia

Post » Sob kwi 11, 2009 7:58

mokkunia

Post » Sob kwi 11, 2009 8:03

mokkunia

Post » Sob kwi 11, 2009 22:57

Asiu, wszystkiego dobrego za Twoje wspaniałe serduszko :D :D Wesołych i spokojnych Swiąt :D :D
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24

Post » Sob kwi 11, 2009 23:00

Wesołych świąt, smacznego jajka i mokrego Dyngusa, życzy Kamila z Filipem, Majeczką, Salcią i tymczasami, Piratem i Forcą 8)

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pon kwi 13, 2009 17:07

Kochane, baaaardzo dziekujemy za piekne zyczenia i rowniez Was goraco swiatecznie sciskamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chcialam tez ogromnie podziekowac irenaiko. To dobry duch, ktory wsparl nasza akcje ratowania kotow z Wilczaka i... Anielke 8O Znalazlam na swoim kacie wplate 50zl dla Anielki od irenaiko :1luvu:
Nie bardzo wiem co napisac, moze tylko, ze dziekuje z calego serca i ze jestem bardzo wzruszona... Ogromnie :oops: Dziekuje Ci, Dobry Duszku...

A teraz pare slow o cudownej Anielce.
Kuracja Zylexisem przynosi znakomite efekty:)))) Licze sie z tym, ze pewne zmiany pozostana na zawsze, ale cieszy mnie kazda poprawa!!! Chcialabym zeby ptaszynka nabrala wiecej cialka, ale wet na mnie krzyczy;-), ze nie wszystko od razu i ze musze pamietac w jakim stanie byla jeszcze niedawno. Jednak koteńka stara sie jak moze - ostatnio gdy przygotowywalam swiateczna salatke, Anielka wyjadala jabluszko pokrojone w kosteczke:) i gotowana marchewke 8O Mądrusia czuje co jest zdrowe i potrzebne do rekonwalescencji 8)
Cudownie dogadala sie z cala reszta moich footerek i juz nawet na chwile nie opuszcza towarzystwa. Sypia w lozeczku, gdzie zawsze znajdzie kawaleczek miejsca przy mojej glowie;-) Jest rozczulajaca i baaardzo dzielna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moja Mama zostala przez Anielke zupelnie "podbita":))) Mama nie mogla sie nadziwic, ze tak okaleczona i doswiadczona istotka jest taka dzielna i pelna radosci zycia. Ujelo ja tez wielkie przywiazanie kotenki do mnie 8) Jest zawsze przy mnie, a najchetniej na mnie;-)
Polubila tez zabawy, najczesciej turla sie z PiPi lub... z szalona Mela :lol: A mi serce rosnie...

Kasiu Droga, kupilam litrowa butle aloesu i dopajam wszystkie moje Ukochania:))))))

Jeszcze raz przesylam Wam swiateczne usciski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto kwi 14, 2009 8:10

ehhh zaraz dobry duszek :oops: :oops: gdybym tak wiecej mogla dla tych wszystkich skrzywdzonych futrzastych ... i nie tylko futerkowych ... ciagle mi w glowie siedzi Dorotka i Grzesiu - czekam wyplaty i moze cos znowu "poleci" na bidy :oops:
ic

IrenaIka

Od: Pon gru 15, 2008 13:07

Post » Wto kwi 14, 2009 8:14

IrenaIka pisze:ehhh zaraz dobry duszek :oops: :oops: gdybym tak wiecej mogla dla tych wszystkich skrzywdzonych futrzastych ... i nie tylko futerkowych ... ciagle mi w glowie siedzi Dorotka i Grzesiu - czekam wyplaty i moze cos znowu "poleci" na bidy :oops:

Witamy Dobrego Duszka gorrrraco i w imieniu wszystkich bid dziekujemy za wielkie serce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Wto kwi 14, 2009 17:44

IrenaIka pisze:ehhh zaraz dobry duszek :oops: :oops: gdybym tak wiecej mogla dla tych wszystkich skrzywdzonych futrzastych ... i nie tylko futerkowych ... ciagle mi w glowie siedzi Dorotka i Grzesiu - czekam wyplaty i moze cos znowu "poleci" na bidy :oops:

Jej, ja mam takie zaleglosci w forum, ze dopiero dzisiaj przeczytalam o Dorci i jej TŻcie... stac mnie bylo tylko na placz :oops: Zaklinam los...
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Śro kwi 15, 2009 7:33

U nas niestety dobrych wiesci brak, u Anielki od wczoraj straszne pogorszenie :( Gile z nosa, psika prawie non stop i tak jakos kaszle, prawie nie je i tylko przytula sie jak zawsze. Dzisiaj jedziemy do weta... Nie wiem juz jak ja leczyc... I w ogole jestem zdolowana...
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Śro kwi 15, 2009 7:48

Asiu nie załamuj się, jak Ty się załamiesz to już nikt inny nie da rady! Jesteś dzielna i pokonasz wszystkie te choróbska i przeciwności!

Anielko ptaszynko przytulam cię bardzo mocno.....zdrowiej koteczko....kciuki bardzo mocno zaciśnięte
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Śro kwi 15, 2009 8:48

ojej, a tak dobrze już było......... :( Anielko zdrowiej kochanie......nie martw Ciotek a szczególnie Jerzykówki, się nam Asia zamartwi!!

Kciuki za maleństwo!! W końcu musi być dobrze!! Mój Zulus też tak długo się leczył, 2 bite miesiące różnych antybiotyków itd. W końcu pomógł unidox no i Zylexis sprawił cuda....

biedna malutka....

:ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro kwi 15, 2009 12:33

Asiu cały czas trzymamy kciuki za malutką. Napisz jak po wizycie u weta.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

[poprzednia][następna]