Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:ogocha pisze:
Ty sprawdziłaś czy Beksa na Tobie wypróbowała ?
no ... tego... bo zaraz ktoś pomyśli, że ona ma same wady
ogocha pisze:Tweety pisze:ogocha pisze:
Ty sprawdziłaś czy Beksa na Tobie wypróbowała ?
no ... tego... bo zaraz ktoś pomyśli, że ona ma same wady
Jakie wady?
Gluś np. jest okropnym agresorem: gryzie, drapie i rozrabia a poza tym puszcza bąki i potrafi zabić smoczym oddechem (może mu przejdzie po następnym odrobaczeniu) ale nadal uważam (i tej myśli będę się trzymać!), że Gluś to same zalety a żadnych wad
Tweety pisze:
no tak, właściwie to same zalety, największa to ta, że nie ma siły zaspać do pracy, co dwie godziny sprawdzam zegarek czy aby już nie muszę wstać![]()
No ok, słodziutka jest
ogocha pisze:Tweety pisze:
no tak, właściwie to same zalety, największa to ta, że nie ma siły zaspać do pracy, co dwie godziny sprawdzam zegarek czy aby już nie muszę wstać![]()
No ok, słodziutka jest
O! właśnie! człowiek nigdzie nie zaśpi, nie traci czasu na niepotrzebne wylegiwanie się w łóżku...
Poza tym nie ma to jak zdrowotny wpływ moczu kociego na skórę ludzką. Mój TŻ miał okazję zasnąć z Glusiem na klacie. Obaj byli przemoczeni (Gluś miał mokre całe podwozi, TŻ tylko fragment klaty ale za to doszczętnie)TŻ stwierdził, że po tym doświadczeniu bardzo się do siebie zbliżyli i wytworzyła sie między nimi silna męska więź:)
Same plusy
P.S. mimo wszystko faceci są dziwni, nie?
Tweety pisze:ogocha pisze:Tweety pisze:
No ok, słodziutka jest
O! właśnie! człowiek nigdzie nie zaśpi, nie traci czasu na niepotrzebne wylegiwanie się w łóżku...
Poza tym nie ma to jak zdrowotny wpływ moczu kociego na skórę ludzką. Mój TŻ miał okazję zasnąć z Glusiem na klacie. Obaj byli przemoczeni (Gluś miał mokre całe podwozi, TŻ tylko fragment klaty ale za to doszczętnie)TŻ stwierdził, że po tym doświadczeniu bardzo się do siebie zbliżyli i wytworzyła sie między nimi silna męska więź:)
Same plusy
P.S. mimo wszystko faceci są dziwni, nie?
taaak, taki koci mocz to faktycznie silny czynnik więziotwórczy u facetów(to pewnie dlatego, że oni coś z tym mają i z narządem, za pomocą którego sikają, jakoś tak wszystko wkoło tego się toczy
)
gosiaa pisze:Glusiu jaki Ty śliczny jesteś
ogocha pisze:Spodziewam się, że jakiś sławny producent filmowy weźmie mnie na DS
Zowisia pisze:Wesolych Swiat Duzi Glusia i Glusiu !!
a fotki kolejne beda ??![]()
![]()
![]()
bo tu juz Tweety zapowiada jakies adopcje![]()
mnie tylko wspomnienia zostaly
po Ziucinku, Kropiastym, Sreberku, Platynce i Kulce ..
zo
pisiokot pisze:Gosia, ale czad-Gluś![]()
dopiero teraz przeczytałam, że takie cudo jest u Was. No![]()
![]()
![]()
pisiokot pisze:ogocha pisze:Spodziewam się, że jakiś sławny producent filmowy weźmie mnie na DS
No, ja myślę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Paula05, puszatek i 92 gości