TYTEKwiecznygilarz - nasze smutaskowo -dzięki że jesteście.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 10, 2009 19:10

mjs pisze:Proszę o nr konta i zaklinam, jak wszyscy:

Pw poszło :D
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pt kwi 10, 2009 19:15

Serniczku piękne życzenia przytoczyłaś... I chyba nie popełnię wielkiego grzechu, gdy przekażę je Siostrom Czarownicom? :oops:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pt kwi 10, 2009 19:17

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) x1000

Diuna B

Od: Czw sie 14, 2008 17:07

Post » Pt kwi 10, 2009 19:54

villemo5 pisze:Serniczku piękne życzenia przytoczyłaś... I chyba nie popełnię wielkiego grzechu, gdy przekażę je Siostrom Czarownicom? :oops:

Nasza Aniada z Puchatkowa Wielką Poetką jest......oczywiście dla Czarownic też jest to przeznaczone.....
Serniczek

Post » Pt kwi 10, 2009 19:56

Wchodziłam na wątek, nie pisałam, jakoś tak "że jestem znajoma, nie znajoma, bo tylko z forum..." A tu tyle Aniołów Kochanych.

Ale ponieważ jestem od wczoraj pod tak mocnym wrażeniem wszystkich sił, które przekazujemy P. Grzesiowi, to ja nie muszę ukrywać, że też dołączam wszystkie swoje mocne, pozytywne siły, ciepłe, bardzo serdeczne myśli. Takie, które płyną gorącem od serca, aż po samo gardło i kąciki oczu...
I ten uśmiech. Wspierający.
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Pt kwi 10, 2009 20:22

Serniczek pisze:A może On o tym nie wie??
Tak, właśnie! Z pewnością nie wie,
Nie mógłby – wierzę głęboko -
Z tą wiedzą spokojnie żyć w niebie.

A zatem – nic Mu nie mów,
Pomódl się cicho, głęboko,
Zatrzymaj się przy śmietniku,
W piwnicy uchyl okno...

:cry: :cry: :cry: poryczałam się nad laptopem młodego ...ojojoj

Dorciu, przyłączam się z wszystkimi ciepłymi myślami i ja, rzadko na Forum, z jednym tylko kotem ... ale z sercem dla footer i ludzi całkiem sporym :oops: :wink:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Pt kwi 10, 2009 20:27

Piękny wiersz ,dziękuje Serniczku

josuha_ada ,wielkie dzięki i prawda że tyle tu aniołów,aż nie do uwierzenia ,aż nieprawdopodobne

ja wchodząc tu zaciskam oczy i otwieram i łzy się leją a buzia uśmiecha , przez łzy .
nie wiem co bym bez was zrobiła
mam problemy z sobą bo się zamykam :oops:
z nikim nie rozmawiam ,tylko z futerkami...
nie odbieram telefonów
unikam ludzi

na forum pisze,tu jak rodzina

dziwadło jestem ,wiem...

xandra ,przepraszam

:oops: ja chwilowo jestem nieczynna ,ale to się zmieni ,jeszcze małe 5 min.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt kwi 10, 2009 20:29

Dorciu, Grzesiu ...
To dla Was...
Moje jedyne działkowe wiosenne krokusy :D

Obrazek
Obrazek

andorka

Od: Wto kwi 25, 2006 22:33

Post » Pt kwi 10, 2009 20:40

dorciu44, zamykasz sie, aby miec pewnosc, ze te resztki sil, ktorymi ciagniesz nigdzie sie nie uciekna, ale wiesz tez, ze wchodzac na forum nie musisz sie na nas zamykac, bo kazda z nas daje Ci tyle ile moze w swojej mocy,
potega ludziej woli, mysli i zwyklego czlowieczenstwa to potezna sila,
to dobrze ze wciaz umiemy dawac, dzielic sie, zauwazac to co sie dzieje wokolo nas, to znaczy, ze jednak swiat nie jest taki zly

mysle o Was duzo, podobnie jak inni
modle sie i trwam w nadziei, ufam
zyczenia bede skladac jutro

a ten wiersz Aniady jest niesamowity i piekny

i teraz obowiazkowa seria wsparcia

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

Pirackie czarne Trio: Brucek (2001-2015), Hrupka (2001-2016), Rysio (2002-2018)
Wiórka (2016-2018)
Neska (2018–2023)
Pirat-PirKa (2017-2025)

Anja

Od: Śro lis 06, 2002 9:01

Post » Pt kwi 10, 2009 20:55

dorcia44 pisze:
ja wchodząc tu zaciskam oczy i otwieram i łzy się leją a buzia uśmiecha , przez łzy .
nie wiem co bym bez was zrobiła
mam problemy z sobą bo się zamykam :oops:
z nikim nie rozmawiam ,tylko z futerkami...
nie odbieram telefonów
unikam ludzi

Oj czasem ze mną rozmawiasz i telefony też odbierasz :) Nie jest jeszcze tak żle z tym zamykaniem :) Trzeba wierzyć ,że będzie lepiej.Zawsze jest jakiś promyk nadziei. Spokojnych Świąt Wam życzę.

Przyłaczam się do akcji przesyłania uśmiechów
:D :D :D :D :D :D

Wanilka

Od: Śro kwi 16, 2008 16:47

Post » Pt kwi 10, 2009 21:05

no czasem odbierasz, na sms-y tez odpowiadasz ;)
Dorotko po prostu się martwimy o Ciebie, czy jesz tak jak powinnas - tyle osób Cię potrzebuje zdrowej - Grzegorz, rodzinka, futra i my... ja juz mam wizję, że gdzies tam mdlejesz z głodu bo nie zdazyłas zjesc albo zlekcewazyłas posiłek, pędząc do meza...

przepraszam :oops: , to z troski tylko
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Pt kwi 10, 2009 21:07

To ja życzę wszystkim i ludziom i footerkom, żeby zawsze trwał przy nich chociaż jeden anioł

Obrazek

I uśmiech

Obrazek

dorobella

Od: Wto sty 06, 2009 19:52

Post » Pt kwi 10, 2009 22:41

Do osób znających Dorcię bliżej, może warto iść za przykładem xandry i umieścić w podpisie apel z prośbą o pomoc, ja np. trafiłam na wątek w ten sposób, widać działa.
FORZA!
ITALIA

bianco nero

Od: Czw gru 11, 2008 2:12

Post » Sob kwi 11, 2009 3:07

Dorciu, myślę o Was.

Motodrama

Od: Sob wrz 29, 2007 13:21

Post » Sob kwi 11, 2009 6:54

Kochani moi ,bardzo wam dziękuje za życzenia ,za rady ,za pomoc...za obecność przede wszystkim .

Wanilko z tobą rozmawiałam jak jeszcze tż. był w domu ...teraz się zbieram do kupy :oops:

bo muszę być silna dla niego.

Obudził mnie po 22 ,bo ja już spałam :oops: że koniecznie muszę iść na cmentarz do rodziców ,porządek zrobić,a do niego pózniej ...bo ja jeszcze nie byłam ,teraz ,zaraz polecę :oops:
było by im przykro ,chociaż na pewno zrozumieli by ..ale już jestem gotowa ,już.
wróciłam z cukierni ,kupiłam makowca i kawałek serniczka ,mam nadzieje że ten drugi będzie tak pyszny jak nasz śliczny forumowy Serniczek .

Kochani moi ,składamy wam najserdeczniejsze życzenia WESOŁEGO ALLELUJA .

Malutki baranek ma złote różki,
Pilnuje pisanek na trawie z rzeżuszki.
Gdy nikt nie widzi, chorągiewką buja
I beczy cichutko: Wesołego Alleluja!

żeby było radośnie ,smacznie ,miło ,w gronie najbliższych
z pijanym jajeczkiem i mokrym dyngusem :wink: Obrazek Obrazek
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

[poprzednia][następna]