podziekowania od Pani Marty!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 30, 2004 16:20 podziekowania od Pani Marty!!

otrzymałem kartkę od Pani Marty dla kórej tworzylismy paczki
:D Pani Marta pisze:
" paczki dotarły-dziekuję serdecznie wszystkim, którzy zechcieli pomysleć o nas.To był istny festival darów( z warszawy tez paczka pzryszła).Wszystkie rzeczy z ubrań bardzo mi leżą i już namiętnie chodzę w większości a rekawiczek starczy mi na 3 sezony!!Dziękuję za pamięć i solidarność.Serdecznie pozdrawiam Państwa oraz Wasze zwierzaki
Marta Karaś" :D
dziekuje wszystkim z Katowic i nie tylko którzy zrobili składkową paczkę i LILCE z a partycypację w kosztach wysyłki ( było tego ponad 24 kilo)
mysle że akcja jest do powtórzenia

pini1

Od: Nie cze 30, 2002 19:56

Post » Pt sty 30, 2004 18:57

Jak sie ciesze!!!

Ja tez mam mnoooostwo (bardzo porzadnycd) rzeczy do wyslania dla Pani Marty. Pakuje sie w starym mieszkaniu i odkladam dla Pani Marty i dla schroniska w Tarnowskich Gorach. W pzryszlym tygodniu bede wysylac, bo akurat po wyplacie i bede miala na koszty przesylki :)
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt sty 30, 2004 19:05

Jak już będzie wiosna, od marca, mój mąż będzie częściej jeździł na wieś, to wcześniej będę zawiadamiać, żeby warszawiacy mogli małe remanenciki w szafach zrobić :wink: .

A i dodam, że na węgiel uzbierało się 560zł - ja wysłałam 540 to 20 zł jeszcze przekażę.

Magdalena

Od: Sob maja 18, 2002 12:05