Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:NOT szkoda kici. Jeśli faktycznie tak jak piszesz jest tam niebezpiecznie. Jestes pewna że zaciążona?Wiele naszych kociakow jak jest ciepło i sucho to też mają czyściutkie zadbane futerka i wcale nie wygladają na jakieś wolnożyjące. Naprzykład Rybcia. Ona też ma dużo białego. Zawsze jest czysciutka i wypielegnowana.Może faktycznie ktoś ją wyrzucił z samochodu?
U nas kiedyś kilkanaście lat temu rzeka wylała. Na drodze znalazłam worki zawiązane. Też była suka ze szczenietami. Była kotka z kocietami. Kilka worków samych kociaków. To był koszmar.Rzeka pokazała podłosć ludzką........Istna pisze:Kilkanaście lat temu mój sąsiad szczenna sukę utopił w Odrze - znalazłam jej zwłoki (w bardzo złym stanie)Więc chyba dobrze ze ta kicia chociaż żyje...
Matko jedyna!!!! Same kłopoty. Ja tez nie ma gdzie upychać. A tam na działkach jeszcze chory rudy co chyba ma juz zapalenie płuc. No załamka. Przeciez Julcia taka grzeczna była. Ona juz po sterylce dawno przecież?Straszne to wszystko. Dziewczyny ratujcie!!!!!!!Czy ktos moze wziaść na DT? Trzeba pewnie badania porobic? Coś musi być nie tak!agiis-s pisze:dorzucę się tez tak mało świątecznie
dostałam maila od właścicielki Julci że chce oddać kota .... kocia sika na jej łóżko, kobieta nie była u weta ale jest u kresu wytrzymałości i kot wraca do mnie. Zabieram go po powrocie z wyjazdu (jestem teraz u teściów) w poniedziałek. Kurcze gdzie ja upchnę trzeciego kota ?
na cito szukam DT - nie wpuszczę Julci do mojego grzybiarza Frytki a w piwnicy nie mam serca jej trzymać
Istna Pięknie Ci Dziękuję że poświęciłaś mi Swoją uwagę. To dla mnie bardzo cenne. Mam nadzieję że w razie bólu mogę się jeszcze odezwać?iza71koty pisze:Istna poszło pw.
iza71koty pisze:Agiis-s dotarły te trzy worki Puriny które zamawiałaś.Dziękujemy z Całego Serca. Wszystkie faktury mam odłożone.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 209 gości