Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AYO pisze:Dora - mammografia nie jest za przyjemna [ prasują Ci biust po przekątnej w dwóch lub trzech konfiguracjach ] czujesz się wówczas wybitnie "niekomfortowo" .. ale to tylko chwila![]()
Za to uczucie po uzyskaniu JEDYNIE słusznej diagnozy - NIE DO PODROBIENIA![]()
Podobne - kompleksowe - właśnie dzisiaj przeszłam
dora750 pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:Eee... Wieczorkiem to ja lece na twarz. Przeważnie usypiam w połowie najfajniejszego filmu. Wczoraj tak bardzo chciałam obejrzeć "Constantina"...
Co to?
Mam, ale mi nie podchodzi. Ściągnęłam "The Uninvited"(Niezaproszona?), "Mirrors" (Lustra) z Kieferem Sutherlandem i jeszcze Knowing z Nicolasem Cage'm. I ściąga mi się Kochaj i Tańcz jeszcze
A oglądałyście "To nie tak jak myślisz, kotku"?
AYO pisze:Witam![]()
Wwybaczcie, że nie w temacie ale gdzieś to muszę zrobić
... jednak .. ZACHOWAM BIUST![]()
![]()
Dziś odebrałam wyniki
kalair pisze:dora750 pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:Eee... Wieczorkiem to ja lece na twarz. Przeważnie usypiam w połowie najfajniejszego filmu. Wczoraj tak bardzo chciałam obejrzeć "Constantina"...
Co to?
Mam, ale mi nie podchodzi. Ściągnęłam "The Uninvited"(Niezaproszona?), "Mirrors" (Lustra) z Kieferem Sutherlandem i jeszcze Knowing z Nicolasem Cage'm. I ściąga mi się Kochaj i Tańcz jeszcze
Ja nie.Lustra tak-dobry.
dora750 pisze:kalair pisze:dora750 pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:Eee... Wieczorkiem to ja lece na twarz. Przeważnie usypiam w połowie najfajniejszego filmu. Wczoraj tak bardzo chciałam obejrzeć "Constantina"...
Co to?
Ja nie.Lustra tak-dobry.
Lustra mam zamiar obejrzeć albo potem, albo jutro. Potem= jak TŻ wróci od znajomego, pojechał po alufelgi. Sama nie oglądam horrorów
dora750 pisze:kalair pisze:Boisz się?Nie, no można się nieprzyjemnie czuć..Ja też tylko z JJ.
Boisz
kalair pisze:dora750 pisze:kalair pisze:Boisz się?Nie, no można się nieprzyjemnie czuć..Ja też tylko z JJ.
Boisz
Labirynt Fauna oglądałaś? To dla mnie jeden z najlepszych filmów...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 55 gości