agnieszko nie wiem, mimo 4 miesiąca bliźniaki są bardzo nieśmiałe (po mamusi....)i nie chcą się ujawnić ale ja jakoś podświadomie czuję w sobie dianę i alexa
hehehehh...a ja wertowałam cały kalendarz, żeby znaleźć oryginalne imiona dla dzieci, i byłam przekonana, ze alex to jedyne imię w całej polsce i nikt go nie ma....a tu zonk- m&j mnie ubiegła

zresztą ja w młodości miałam pseudonim alexis, i to tak już miało zostać w rodzinie.
mpacz78- heheh bo kociak dostał sraczki z wrażenia, czuł że się coś szykuje

i wyczuł bezbłędnie!!!!!!!!!!!!!!!
dziewczyny póki nie zdobędziemy nowych domów tymczasowych i kasiorki więcej - skupmy się na pomocy np. wyrzuconym kotom z domu,a juz najlepiej na pomocy naszym obecnym podopiecznym. cegiełki allegro nie pokryją wszystkich naszych potrzeb finansowych, a juz w szczególności sterylek póki co. musimy zainwestowac w kilka plakatów, puszek... i najlepiej jakby któas z was miała jekieś wejścia do marketów, sklepów- żeby załatwić nam pozwolenie na zbiórkę. i pamiętajcie- zbliża się impreza w bibliotece, nie możemy się wyłamać, bo załatwiłam dziennikarza z mmtrojmiasto który zrobi o nas kolejny artykuł i będzie na tym spotkaniu edukacyjnym. poza tym plakaty poszły w miasto i nie możemy dać plamy ani się wycofać