Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zofia&Sasza pisze:Jakby był ten problem, to czytelnicy będą dzwonić do redakcji i readkcja da sprostowanie (a wcześniej skatuje autorkę). Sądząc z tego, co wiem o targecie tzw. "Życia na g." to one raczej wpłacają w oddziałach, a nie internetem czy innymi takimi wynalazkami
Jana pisze:Zofia&Sasza pisze:Jana pisze:Mysza pisze:Nazwa jest mało ważna, byle konto było poprawne
Robiąc przelew mogę w nazwie wpisać i kukuruku i dojdzie jak takie konto istnieje.
Na pewno?
Ja, jeżeli w przelewie źle wpiszę odbiorcę, to przelew wraca
Moim zdaniem na pewno! Ja kiedyś pomyliłam nazwę i przelew nie wrócił
No to uf.
chociaż bez sensu, bo jeżeli pomylę cyferkę w przelewie, to wpłacę komuś innemu na konto i co?
Zofia&Sasza pisze:Z pewną taką nieśmiałością chciałam poinformować, że postacią tygodnia "Życia na gorąco" jest w bieżącym numerze Bożena Wahl. Artykuł jest wyważony, ale jest w nim mowa o problemach schroniska.
W warstwie ilustracyjnej dominujecie Wy, koleżanki, a zwłaszcza CoolCaty (którą niniejszym przepraszam za nazwanie "weterynarzem"Już wytłumaczyłam koleżankom, że mówi się "lekarz weterynarii").
Osobom wkurzonym kolejną gloryfikacją p. Wahl chciałabym zwrócić uwagę, że pod tekstem widnieje konto Fundacji Argos![]()
"Życie na g." sprzedaje się w 620 tys. egzemplarzy, a każdy z nich czyta średnio 4-5 osób. Jest więc szansa, że artykuł przeczytają co najmniej dwa miliony ludzi! Gdyby co 1000-na wpłaciła choć złotówkę - już mamy 2000 PLN.
Tłumaczę się gęsto, bo nie ukrywam, że byłam spiritus movens tego przedsięwzięcia...
alareipan pisze:Co do skrocenia nazwy Fundacji Agros: najwazniejszy jest nr konta.
Jana pisze:Zofia&Sasza pisze:Jana pisze:Mysza pisze:Nazwa jest mało ważna, byle konto było poprawne
Robiąc przelew mogę w nazwie wpisać i kukuruku i dojdzie jak takie konto istnieje.
Na pewno?
Ja, jeżeli w przelewie źle wpiszę odbiorcę, to przelew wraca
Moim zdaniem na pewno! Ja kiedyś pomyliłam nazwę i przelew nie wrócił
No to uf.
chociaż bez sensu, bo jeżeli pomylę cyferkę w przelewie, to wpłacę komuś innemu na konto i co?
Jana pisze:alareipan pisze:Co do skrocenia nazwy Fundacji Agros: najwazniejszy jest nr konta.
ARGOS nie AGROS![]()
![]()
Zofia&Sasza pisze:Jana pisze:alareipan pisze:Co do skrocenia nazwy Fundacji Agros: najwazniejszy jest nr konta.
ARGOS nie AGROS![]()
![]()
Pies Argos. Agros to taka centrala była handlująca płodami rolnymi
Zofia&Sasza pisze:Jana pisze:alareipan pisze:Co do skrocenia nazwy Fundacji Agros: najwazniejszy jest nr konta.
ARGOS nie AGROS![]()
![]()
Pies Argos. Agros to taka centrala była handlująca płodami rolnymi
[/quote]Powracającego do domu Odyseusza poznaje tylko wierny pies, Argos. Mimo że jego pana nie było w domu 20 lat, Argos bezbłędnie rozpoznaje Odyseusza, dając dowód czujności, wierności, psiej miłości.
alareipan pisze:Poprawione. Wiem czym sie rozni Agros od Argos, ale dziekuje za definicjeJak bede miala chwile czasu, to sprawdze, czy innych literowek nie popelnilam...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka-, Blue, Google [Bot] i 146 gości