Na pewno. Tak jak Twoja Tara..
Aleś dała jej imię.. Prześliczne swoją drogą, ale chyba zaczarowałaś.. Ona uważa pewnie, że Wasz Dom jest jej Tarą..
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna_33 pisze: Zwroccie prosze uwage na takie jasne szczeniaki.
Maja koszmarnie spilsnione futra, a wiemy do czego, poza bolem to prowadzi.Nie wiem dokladnie w jakim sa wieku, ale cos ok 10 miesiecy.
Dla nich to ostatni dzwonek zeby sie stamtad wyrwac.
A i tak domek nie bedzie mial latwo na poczatku.
Nie bardzo mam pomysl co z nimi zrobic. Oglaszac je z takim wygladem? Mhm, ciezka sprawa. Uprac gdzies? ale jak i gdzie?
Zrobcie burze mozgow, moze cos wymyslicie. [/size]
ruru pisze:no to dojdzie do tego
że kupię sobie życie na gorąco![]()
![]()
![]()
![]()
Zofia&Sasza pisze:Z pewną taką nieśmiałością chciałam poinformować, że postacią tygodnia "Życia na gorąco" jest w bieżącym numerze Bożena Wahl. Artykuł jest wyważony, ale jest w nim mowa o problemach schroniska.
W warstwie ilustracyjnej dominujecie Wy, koleżanki, a zwłaszcza CoolCaty (którą niniejszym przepraszam za nazwanie "weterynarzem"Już wytłumaczyłam koleżankom, że mówi się "lekarz weterynarii").
Osobom wkurzonym kolejną gloryfikacją p. Wahl chciałabym zwrócić uwagę, że pod tekstem widnieje konto Fundacji Argos![]()
"Życie na g." sprzedaje się w 620 tys. egzemplarzy, a każdy z nich czyta średnio 4-5 osób. Jest więc szansa, że artykuł przeczytają co najmniej dwa miliony ludzi! Gdyby co 1000-na wpłaciła choć złotówkę - już mamy 2000 PLN.
Tłumaczę się gęsto, bo nie ukrywam, że byłam spiritus movens tego przedsięwzięcia...
Powracającego do domu Odyseusza poznaje tylko wierny pies, Argos. Mimo że jego pana nie było w domu 20 lat, Argos bezbłędnie rozpoznaje Odyseusza, dając dowód czujności, wierności, psiej miłości.
Mysza pisze:Nazwa jest mało ważna, byle konto było poprawne
Robiąc przelew mogę w nazwie wpisać i kukuruku i dojdzie jak takie konto istnieje.
Anna_33 pisze:Wiadomosc z ostatniej chwili
CoolCaty odwiozla koty do p.Ireny. I nie uwierzycie:-)
Udalo Jej sie zabrac 4 koty od p. Marzeny.
Na juz szukamy dla nich dt.
To cztery czarne kotki. Po przebadaniu jutro beda sterylizowane.
Bardzo wazne jest zeby jak najszybciej zabrac je od CoolCaty.
Piaty kot, bialo czarny nie dal sie zlapac.
U p. Marzeny zostal tylko tej jeden!.
Szukamy DT dla czterech czarnych kotek. Testy ujemne. Na cito.
Jana pisze:Mysza pisze:Nazwa jest mało ważna, byle konto było poprawne
Robiąc przelew mogę w nazwie wpisać i kukuruku i dojdzie jak takie konto istnieje.
Na pewno?
Ja, jeżeli w przelewie źle wpiszę odbiorcę, to przelew wraca
Zofia&Sasza pisze:Jana pisze:Mysza pisze:Nazwa jest mało ważna, byle konto było poprawne
Na pewno?
Moim zdaniem na pewno! Ja kiedyś pomyliłam nazwę i przelew nie wrócił
Zofia&Sasza pisze:Jana pisze:Mysza pisze:Nazwa jest mało ważna, byle konto było poprawne
Na pewno?
Moim zdaniem na pewno! Ja kiedyś pomyliłam nazwę i przelew nie wrócił
Mysza pisze:obejrzałąm te FIVowskie koty. Tak mi się marzy mieć miejsce i kasę aby móc je wszystkie zabrać. Na leczenie, szukanie domu, a jak trzeba na dożywocie.
I mieć np same koty z FIV do adopcji, taka specjalizacjaStronkę z informacjami co to za choroba, opisami kotów itd
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 646 gości