Moja kotka zaginęła 8 kwietnia. Do sterylizacji była wyprowadzana na smyczy. Ostatnio po sterylizacji nie przypinałem jej do niej. Czy poradzi sobie sama na wolności. Kiedy może wrócić?
Ostatnio edytowano Czw kwi 09, 2009 11:08 przez pawel4855, łącznie edytowano 2 razy
Domowa kotka nie poradzi sobie na wolności.
Sama może w ogóle nie wrócić - albo zaszyje się gdzieś w głębokim stresie, albo nie będzie potrafiła wrócić, albo jej się coś złego przytrafi.
Szukaj jej!!!!!
W czasie zniknięcia była ubrana w niebieskie "szelki" czy to pomoże w poszukiwaniach. Mam nadzieje ze jak ktoś znajdzie kota w szelkach to nie pomyśli że bezpański.
Szukaj jej też wieczorem.. kiciaj..wołaj po imieniu..chrupki też miej ze sobą.. w ogłoszeniach możesz napisać, że czeka nagroda za odnalezienie kotki.. to czasem motywuje ludzi do powiadomienia właściciela o zgubie..
Byłem u weterynarza spytać czy może mojej kotce się coś stało. Na szczęście weterynarz ni miał żadnego rannego kota. Natomiast powiedział ze poszła na jakieś "marcowe gody" i ze w takim wieku to bardzo częste i wróci w przeciągu 3-7 dni.