Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nawie pisze:Gdzie jest Sisi? Naszukałam się i nic a tutaj chyba nikt nie pisał.
terenia1 pisze:Nawie pisze:Gdzie jest Sisi? Naszukałam się i nic a tutaj chyba nikt nie pisał.
Pisał , pisałSisi jes u Kropeczki i Jadzi
terenia1 pisze:Powiem szczerze jak jadę po kociaki do schronu to normalnie między boxami dla psów to przebiegamkociarnia prawie na końcu schroniska, widok tych psów z bezndziejnie utkwionym wzrokiem w jednym miejscu jest straszny i ściska człowieka za serce
Prawie rok temu z tego samego schroniska zabraliśmy naszą Korę suczkę i teraz widzę jaka jest szczęśliwa - i ten jej zadarty, machający wesoło ogon. To jest jedyna rzecz którą mogłam zrobić zabierając ją z tego miejsca, ale cóż psów jest cały ogrom i nowe przybywają niestety
czasami jak tam jestem to myślę może zabrać jakiegoś małego, szczekającego dupelka, ale chyba jeszcze nie jestem gotowa
Nawie pisze:Aha... To pokaźne cudow wolierze wraca gdzieś czy będzie do adopcji? Nie widziałam tu zdjęć [może znowu przeoczyłam] a ogłoszenia bym zrobiła.
terenia1 pisze:Nawie pisze:Aha... To pokaźne cudow wolierze wraca gdzieś czy będzie do adopcji? Nie widziałam tu zdjęć [może znowu przeoczyłam] a ogłoszenia bym zrobiła.
Do adopcji zdjęć nie zrobiłyśmy bo nie było czasu - Basia ją nazawała Marta
Nawie pisze:terenia1 pisze:Nawie pisze:Aha... To pokaźne cudow wolierze wraca gdzieś czy będzie do adopcji? Nie widziałam tu zdjęć [może znowu przeoczyłam] a ogłoszenia bym zrobiła.
Do adopcji zdjęć nie zrobiłyśmy bo nie było czasu - Basia ją nazawała Marta
Jak już będzie spokojniej to czekam na parę słów o kotce i zdjęcia.Ona jest taka duża czy to ciąża?
majencja pisze:Hop do góry przy obiadku, zrobiliśmy siku, po małym qpalku i koła do górytylko brzuchy wywalone
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 102 gości