TYTEKwiecznygilarz - nasze smutaskowo -dzięki że jesteście.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 09, 2009 7:16

Dorciu czy jestes zainteresowana szpitalem na ul Woloskiej?
Moze tak zle nie bedzie, a nie lepiej zeby Grzes byl w domu.
Dorciu jakby byla pilna potrzeba zrobiena zastrzyku przeciwbólowego to ja chetnie w swieta podjade / tylko czy masz cos w domu w razie czego/.
Badż dzielna , wiem co czujesz , jak bedziesz w potrzebie do odzywaj sie do mnie chyba z forum najblizej Ciebie mieszkam.
Autobusem dotre.
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Czw kwi 09, 2009 8:06

Dorotko, o każdej porze dnia i nocy. Przyjadę, jeżeli kiedykolwiek będziesz potrzebowała, jeśli będę Ci mogła pomóc nawet swoją obecnością lub czymkolwiek. Tak bardzo mocno wiem, co czujesz, domyślam się o czym myślisz. Tak bardzo tego nie umiem wyrazić, ale wiedz, że jestem, cały czas, cały czas. O każdej porze doby, pamiętaj, dzwoń w razie potrzeby. Przyjadę.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw kwi 09, 2009 8:20

Dorciu, mocno, mocno tulę.

Wawe

Od: Pt wrz 24, 2004 21:14

Post » Czw kwi 09, 2009 8:20

dorobella pisze:Pamiętaj Dorciu, że nie jesteś sama...wszyscy wysyłają pozytywną, dobrą energię, wszyscy myślą ciepło, po prostu jesteśmy...

I jeszcze coś...
Część z nas chciałaby bardzo realnie zadziałać. Dziewczyny mają kilka naprawdę ciekawych pomysłów, jak pomóc. Ale musimy wiedzieć, czego najbardziej potrzebujecie. Które z tych pomysłów są realne do zrealizowania. Nic o Was bez Was!! Dorciu potrzebujemy Ciebie!

I tak od siebie dodam...Gdyby tylko Grześ wyraził wolę zjedzenia chleba (mojego) lub domowej białej kiełbaski to jestem gotowa do niego z tym gnać. Tylko jedno słowo, że ma ochotę...
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw kwi 09, 2009 8:29

villemo5 pisze: I jeszcze coś...
Część z nas chciałaby bardzo realnie zadziałać. Dziewczyny mają kilka naprawdę ciekawych pomysłów, jak pomóc. Ale musimy wiedzieć, czego najbardziej potrzebujecie. Które z tych pomysłów są realne do zrealizowania. Nic o Was bez Was!! Dorciu potrzebujemy Ciebie!
[/size]

Ja też, ale na odległość mogę tylko w jeden sposób. Dziewczyny podajcie tylko jakiś jeden namiar.
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Czw kwi 09, 2009 8:32

Amika6 jak tylko wypracujemy jeden wspólny pomysł i Dorcia uzna taką pomoc za zasadną to na pewno damy znać!! Na razie czekamy na sygnał JAK pomóc najlepiej. Czy załatwić lepszy szpital, czy pielęgniarkę do domu. A może potrzebują czegoś innego. Poczekajmy na Dorcię. I wtedy zaczniemy działać.
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Czw kwi 09, 2009 8:56

UWAGA!!!
Z Waszych postów, pw i telefonów płyną sygnały o wielkiej chęci pomocy dla Dorci44 i Grzesia. Jak zwykle nie zawiedliście!
Kochani! Wraz z aamms uradziłyśmy, że skoro nie mamy sygnału od Dorci (co zrozumiałe jest) trzeba zacząć działać mimo wszystko. Każdy wie, że sytuacja finansowa Dorci jest tragiczna. Zatem kto może niech wpłaci dowolną kwotę bezpośrednio na konto Dorci. Dysponuję numerem jej konta i wraz z aamms będziemy je rozsyłać osobom, które będą chciały zrobić wpłatę. Nie ma czasu na zastanawianie się co jest najbardziej potrzebne. Niech Dorcia zdecyduje sama. Dajmy jej tylko taką możliwość. Niech Dorcia uwierzy, że dobro powraca. Zasługuje na to, jak nikt inny.
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Czw kwi 09, 2009 9:25

villemo5 pisze:UWAGA!!!
Z Waszych postów, pw i telefonów płyną sygnały o wielkiej chęci pomocy dla Dorci44 i Grzesia. Jak zwykle nie zawiedliście!
Kochani! Wraz z aamms uradziłyśmy, że skoro nie mamy sygnału od Dorci (co zrozumiałe jest) trzeba zacząć działać mimo wszystko. Każdy wie, że sytuacja finansowa Dorci jest tragiczna. Zatem kto może niech wpłaci dowolną kwotę bezpośrednio na konto Dorci. Dysponuję numerem jej konta i wraz z aamms będziemy je rozsyłać osobom, które będą chciały zrobić wpłatę. Nie ma czasu na zastanawianie się co jest najbardziej potrzebne. Niech Dorcia zdecyduje sama. Dajmy jej tylko taką możliwość. Niech Dorcia uwierzy, że dobro powraca. Zasługuje na to, jak nikt inny.

Macie rację. Tak będzie można szybciej zadziałać

Ja już wysłałam
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Czw kwi 09, 2009 9:32

wyślę dzisiaj..
jeżeli będzie potrzebna pomoc fizyczna, Dorotko możesz na mnie liczyć.
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Czw kwi 09, 2009 9:33

Dziękuję.
Dostałam sms od Dorci. Jeszcze nie wie o naszej akcji. Pewnie mnie zabije :strach: Wiecie, jaki to skromny Człowiek. W każdym razie Dorcia bardzo smutna i nie jest w stanie z nikim gadać. Musimy czekać, aż trochę przetrawi smutek :( No to czekamy Dorciu. :ok:
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Czw kwi 09, 2009 9:47

I ja poproszę nr konta-prześlę wieczorem.
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Czw kwi 09, 2009 9:52

Ja już przelew puściłam. Pozwolę sobie, oprócz tego, co na wątku, wysłać PW do osób tu zaglądających i podam numer konta Dorci. Trzeba się spieszyć, bo jutro piątek i Święta.
Z Xandrą zrobimy Dorci zakupy świąteczne, ale to jeszcze musimy uzgodnić z Zainteresowaną.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw kwi 09, 2009 9:55

Dorciu Dorciu Dorciu...............
Obrazek

Ruach

Od: Pt sty 05, 2007 8:40

Post » Czw kwi 09, 2009 9:57

jesteśmy-Puchatkowo się dołącza....cokolwiek ,jakkolwiek potrzebne będzie jestesmy.....przy Was :?
Serniczek

Post » Czw kwi 09, 2009 10:12

Numer konta poproszę
Pipsi ♡ 24 marca 2016 [']

Pipsi

Od: Pon paź 16, 2006 11:10

[poprzednia][następna]