wwmonnie pisze:kotkaZŁA pisze:wwmonnie pisze:zirrael pisze:To ja jeszcze tu oglosze - dla tych co nie zagladaja na pierwsza strone - Misio - biało niebieski roczny exo jest gotowy do adopcji. Poszukiwany domek - oczywiście najlepszy z najlepszych (najlepiej z kocim lub kocio-psim towarzystwem)
nie brałam go pod uwagę bo w opisie jest wyraźnie napisane, ze
"Misio - ok 1 roku, kocurek exo - trochę bojaźliwy - musieli mu ludzie dużą krzywdę zrobić. Przy obcych boi się nawet wychylic nos zza kanapy - do adopcji " a ja musziałabym mieć "rozbójnika" co poradzi sobie z rozpieszczonym jamnikiem i potraktuje go czasem pazurem...![]()
... iprosiłabym o długowłosego... kolor bez różnicy!...
![]()
sorry za wybrzydzanki!
Witaj Sąsiadeczko-Żary pozdrawiająA czarnulek Buba z 1-ej stronki?Kłaczurki ma nieliche i taki czterolatek toby Ci jeszcze "pośmigał"
))
a witam serdecznie Żarankę drogą.... często przejeżdżam obwodnicą przez Żary, pędząc w stronę Zgorzelca.....
Buba jest gitarrra, ale jak napisałam wcześniej, nie znam jego charakteru...
koty Legnicy też mi się podobają, ale malo o nich wiadomo... a jako słabo forumowe zwierzę nie mogę znaleść ich wątku ani nic dodatkowego o nich...![]()
![]()
Na pierwszej stronie Puchatkowa jest dopisek pod każdym zdjęciem,jeśli chodzi o Konrada i Filipa przy obu jest napisane jeszcze nie do adopcji.