BEZ OGONKA- Black Sabbath TRANSPORT E-g- ŁÓDŹ szukam

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro kwi 08, 2009 18:46

Okazuje się, że nie tylko ja mam takie zdanie.
Fufu, masz u siebie koty chore, niektóre z nich miały kk, herpes fruwa zapewne w powietrzu. Tak, znam domy bardziej zakocone niż Twój i cóż dobrego z tego wynika? Teraz mamy akcję ratowania 63 kotów, mamy też akcję w Boguszycach. Ty rzecz jasna jesteś na początku drogi, ale patrząc na te przykłady zastanów się dokąd ta droga prowadzi?

A do Ciebie Kordoniu mam też pytanie - na czym Ci zależy? Na statystyce adopcji?

I zastanawiam się, ale chyba z przykrością wpiszę ten właśnie przypadek na czarną listę dotyczącą adopcji.Nie można popierać i promować zbieractwa, sorry, ale nie.
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Śro kwi 08, 2009 18:50

Justynko musisz zrozumiec ze nikt nie chce dla Ciebie zle.....ale z tego co robisz wynika chcesz zle dla tych kotow ktore juz masz. One tez potrzebuja przestrzeni do zycia.....maja u Ciebie dom i milosc, nie zabieraj im tego. Daj siebie i swoje serducho tym ktore sa juz. Badz najwspanialszym domem tymczasowym i znajdz swoja droge. Mysle ze dziewczyny pomoga i doradza. Nie mozesz dac domu stalego wszystkim biedom swiata, ale mozesz je uratowac. Przemysl to na spokojnie.

Ja Cie nie znam ale wiem ze jestes dobrym i bardzo wrazliwym czlowiekiem ale zgubisz sie......a tak nie mozna.
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Śro kwi 08, 2009 19:21

casica pisze:(...)

A do Ciebie Kordoniu mam też pytanie - na czym Ci zależy? Na statystyce adopcji?

(...)

Tak, TYLKO na tym mi zalezy.

Szkoda, że wątek poszedł w kierunku takim, jaki poszedł. I nie bedzie w nim po prostu zdjec i opisu losów BS
Obrazek

kordonia

Od: Czw sty 30, 2003 13:59

Post » Śro kwi 08, 2009 19:23

Etko, uważaj na to, co piszesz, bardzo proszę. Żaden z moich kotów nie jest moją zachcianką.
fufu

Post » Śro kwi 08, 2009 19:26

ale przeciez moga byc.....opisy z DT jakim moze byc na ta chwile fufu....czy to jest tak trudne.......kurcze nie rozumiem. Czy Justyna musi bezwzglednie byc domem stalym....?

Sliczna czarna koteczka...sama mam dwa czarne....i jestem DT....przynajmniej staram sie byc...i ucze sie tego....ale wiem jedno, mozna pomagac nie szkodzac.
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

[poprzednia]