BEZ OGONKA- Black Sabbath TRANSPORT E-g- ŁÓDŹ szukam

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro kwi 08, 2009 9:17

Fufu to duża gromadka. Ja rozumiem dobre serce i potrzebę pomocy, ale zastanów się czy kolejny kot, później jeszcze kolejny, może kolejny pies to dobry pomysł? Niestety kiedyś trzeba powiedzieć stop i nieodwołalnie oddzielić serce od rozumu. Pomyśl też przez chwilkę o nich, o swoich zwierzętach. Czy zwiększające się stado to dla nich komfort? Czy chcesz doprowadzić do stworzenia mini schroniska, czyli miejsca skąd się zabiera koty? Nie wystarczy jedzenie i ciepły kąt, i miłość nie wystarczy, bo im więcej kotów na jednym terytorium tym jest im gorzej.
Kotka jest prześliczna, sytuacja nie tragiczna, daj jej szansę na dom mniej zakocony. I daj szansę swoim kotom na oddech.
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Śro kwi 08, 2009 9:40

Casica, dziękuję za Twoją troskę.

Dziewczyny, decyzja podjęta, nie zamierzam się wycofać, więc dalsza dyskusja nie ma sensu.
fufu

Post » Śro kwi 08, 2009 10:19

Nie ma za co Fufu. Ja bym Ci kota nie dała, nie dlatego, że nie lubisz zwierząt, ale dlatego, że niestety powoli stajesz się kolekcjonerką :(
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Śro kwi 08, 2009 10:24

Przykro mi, że tak mnie oceniasz :(

Kordoniu, wybacz OT
fufu

Post » Śro kwi 08, 2009 14:16

casica pisze:Nie ma za co Fufu. Ja bym Ci kota nie dała, nie dlatego, że nie lubisz zwierząt, ale dlatego, że niestety powoli stajesz się kolekcjonerką :(

Kazdy ma swoje normy, swoje granice i swoje mozliwości.

To,ze Ty tego nie akceptujesz i nie rozumiesz mojego i Fufu postepowania, nie oznacza, ze taka decyzja jest nie do zrozumienia.

Nie krytykuj i nie psuj.
Proszę :)
Obrazek

kordonia

Od: Czw sty 30, 2003 13:59

Post » Śro kwi 08, 2009 14:23

Super że BS będzie miała DS :)

nika28

Od: Pt mar 21, 2008 21:15

Post » Śro kwi 08, 2009 15:19

Dzisiejsze zdjecia BS :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

I jej słynne czekanie w okienku drzwi prowadzących do Małej Kociarni:

Obrazek
Obrazek

kordonia

Od: Czw sty 30, 2003 13:59

Post » Śro kwi 08, 2009 15:24

Moja cudna dziewczynka!
fufu

Post » Śro kwi 08, 2009 16:42

Pcha się strasznie na kolana! :ryk:

Fufu będzie dobrym domkiem dla Black Sabbath! :wink:

Vitka

Od: Nie paź 07, 2007 21:28

Post » Śro kwi 08, 2009 18:09

Obysmy kiedys nie musieli ratowac zwierzat od fufu w akcji kolekcjoner.
Zgadzam sie z casica i magicmada.
Black Sabath to nie jedyny kot o ktorego aplikuje fufu, w tej chwili jest ich 4 co daje magiczna liczbe 18 kotow i 5 psow na 50 mkw.
Wspolczuje kotom ktore trafiaja do fufu, kiedys sie cieszylam, teraz wspolczuje, bo gotuje im male schronisko, trafiaja z jednego w drugie.

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Śro kwi 08, 2009 18:20

Etka pisze:Obysmy kiedys nie musieli ratowac zwierzat od fufu w akcji kolekcjoner.
Zgadzam sie z casica i magicmada.
Black Sabath to nie jedyny kot o ktorego aplikuje fufu, w tej chwili jest ich 4 co daje magiczna liczbe 18 kotow i 5 psow na 50 mkw.
Wspolczuje kotom ktore trafiaja do fufu, kiedys sie cieszylam, teraz wspolczuje, bo gotuje im male schronisko, trafiaja z jednego w drugie.
:( niedobrze......
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Śro kwi 08, 2009 18:27

Czy Wy nie macie innych problemów i spraw na głowie?
Nie znacie bardziej zakoconych domów?

O moje koty się nie martwcie, nie będziecie musiały ich ratować.

A to, że pytam o różne koty, nie oznacza jeszcze, że zamierzam wszystkie adoptować.
fufu

Post » Śro kwi 08, 2009 18:31

fufu pisze:Czy Wy nie macie innych problemów i spraw na głowie?

A to, że pytam o różne koty, nie oznacza jeszcze, że zamierzam wszystkie adoptować.

martwi mnie to bo sa u Ciebie koty ktorych los lezy mi na sercu Rysio i Lili Marlene, i martwie sie ze sa w takim wlasnie domu gdzie ostateczna liczba miala byc liczba 10. I Martwie sie ze nie potrafisz dotrzymac dawanego wtedy slowa ze to koniec, bo na poczatku mialo byc dziesiec.

I nie porownuj sie do zakoconych domow tymczasowych ratujacych zwierzeta i szukajacych im domu. Bo one robia to dla pieknej i ciezkiej idei. Nie dla spelniania swoich zachcianek.

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Śro kwi 08, 2009 18:32

Justynko alez ja mam inne problemy na glowie....i tak jak piszesz jest na tym forum pare, a nawet wiecej domow jeszcze bardziej zakoconych niz Twoj, ale jest roznica.....Ty zawsze zglaszasz swoja oferte jako DS...te zakococne bardziej niz Twoj domy czesto sa DT.....
Ja nie osadzam nikogo ale wydaje mi sie ze o wiele lepiej byloby gdybys sprobowala byc DT. Zobacz jak bardzo moglabys pomoc. Jest wiele bied ktore w warunkach schroniska umra....ale Ty jako DT moglabys je uratowac i stworzyc im dobry start.
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Śro kwi 08, 2009 18:42

aga9955 pisze:

Justynko alez ja mam inne problemy na glowie....i tak jak piszesz jest na tym forum pare, a nawet wiecej domow jeszcze bardziej zakoconych niz Twoj, ale jest roznica.....Ty zawsze zgłaszasz swoja oferte jako DS...te zakococne bardziej niz Twoj domy czesto sa DT.....
Ja nie osadzam nikogo ale wydaje mi sie ze o wiele lepiej byloby gdybys sprobowala byc DT. Zobacz jak bardzo moglabys pomoc. Jest wiele bied ktore w warunkach schroniska umra....ale Ty jako DT moglabys je uratowac i stworzyc im dobry start.

Podpisuję się.
Mogłam zatrzymać u siebie Kacperka, ale wtedy Billy, Arlekin, Misty, Majorek, Jazz, Muszka mogłyby niestety nie być już po tej stronie.
To naprawdę coś bardzo pozytywnego. (Bycie domem tymczasowym)
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

[poprzednia][następna]