Lorraine, a moze przyjedziesz do mnie? Wyjdziemy razem, po drodze spotkamy sie z MArgarita (o 16.30 , a potem z Kasia
mieszkam na Woli, wiec po drodze
Moderator: Estraven

lorraine pisze:A ja mam pytanie, kto bedzie wczesniej? I mniej wiecej o ktorej? (nie zaczyna sie zdania od i....)
Bo ja pracuje na Powislu do 15 czyli wyjde o 15.30 i nie chce mi sie jechac na pol godziny na Mokotow, zeby sie potem transportowac na Bemowo:)
Kasia D. pisze:lorraine pisze:A ja mam pytanie, kto bedzie wczesniej? I mniej wiecej o ktorej? (nie zaczyna sie zdania od i....)
Bo ja pracuje na Powislu do 15 czyli wyjde o 15.30 i nie chce mi sie jechac na pol godziny na Mokotow, zeby sie potem transportowac na Bemowo:)
Ja będę!!!
lorraine pisze:Bo ja pracuje na Powislu do 15 czyli wyjde o 15.30

Kasia D. pisze:lorraine pisze:A ja mam pytanie, kto bedzie wczesniej? I mniej wiecej o ktorej? (nie zaczyna sie zdania od i....)
Ja będę!!!
zołta pisze:To ja jeszcze raz do Ochotniczek bo mnie juz jutro na forum nie będzie pewnie. Stawiam sie na przystanku 167 na "Bitwy Warszawskiej..." około 17 (około to znaczy ze na pewno nie po, ale może trochę przed), nie znam wielu osób z forum więc żeby nie było niepotrzebnej nerwówki biore ze sobą znak rozpoznawczy: pomarańczowy parasoljest na tyle jaskrawy że chyba da się mnie zauważyc
warkot pisze:nie mam siły, ani czasu przekopywać się przez wątek, czy ktoś może mi na pm wysłać adres spotkania - please
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości