Zula,Gluś(FeLV+),Mela(FeLV+)i Daszka(DT).Fotki-s.93 i 94

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 07, 2009 11:32

Foteczki kochanie,ale za dużo ich nie będzie,bo muszę troszkę pokombinowac a zaraz do pracy idę.Jakby cóś do później dziewuszki futrzaste
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto kwi 07, 2009 20:53

Cichutko i pusto tu dzisiaj,ja też nie tryskam radością :?
Milenko,ja cały czas myślę o Tobie,mam nadzieję,że jakos przetrzymasz :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro kwi 08, 2009 7:36

Milenko, jak sie czują koteczki?

Czy Twoja kicia podczas i po podawania Virbagenu miała zmniejszony apetyt?
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Śro kwi 08, 2009 8:02

co słychać?
ObrazekObrazek

mumka27

Od: Pon gru 03, 2007 18:35

Post » Śro kwi 08, 2009 8:15

Witajcie,witajcie
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro kwi 08, 2009 9:05

Cześć Dziewczyny :D

Wczoraj wróciłam do Zielonej dopiero po 21, od rana w pracy, transport i rozłądunek mi sie przesunął, dopiero ok. 15 wyjechałam z biura, spędziłam wiec popołudnie i wieczór pilotując duże auto, no i wysłuchując pretensji klientów :? wróciłam do domu, nakarmiłam futra, sprzątnęłam kuwety i padłam po prostu.

Kasiu, dzięki za ciepłe myśli :D Ty też się nie smuć, proooosze :)

Aniu, u mnie Virbagen dostawał Płaczuś, on miał problemy z apetytem i to duże, jemu właśnie dawałam Megace, natomiast Mela w ogóle jest taki troche niejadek :? Tzn. ona je, ale mało i często, to jest takie skubanie w locie tak naprawde, nie zauważyłam u niej zmniejszenia apetytu, ale to moze byc też dlatego, ze ona była przecież w złym stanie jakiś czas przed Virbagenem, na kroplówach i wmuszaniu jedzonka, więc może to też takie moje porównanie z tym, ze nie jadła wcześniej.

Teraz apetyt sie nie zmienia.

Mumka, lece zobaczyć co u Grubci!

Sylwia, a widzę, ze dzis Mysza kuchenna? :lol:
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Śro kwi 08, 2009 11:21

Ja też Wam dziewuszki Kasiu i Milenko życzę żebyście się nie smuciły.też jestem myślami z Wami ,bez względu czym się martwicie.

Tak Mila,dzisiaj Myszka w inne scenerii,hihi.Nie mogę jej wyczaić "łazienkowo",bo co usłyszy że się wstaje to zaraz wychodzi z tej umywalki,jutro będzie zdjątko w wannie.A jak w umywalkę się usadowi to zajmuje jom całom!!!Nawet palec się już nie zmieści
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro kwi 08, 2009 15:19

Witajcie :D
A jakieś wolniejsze na święta się szykuje Milenko, czy taka zapracowana będziesz do samego końca?
Ja dziś pracę odespałam i mam wolne go środy po świętach. Cuuudnie.
Uprzejmie proszę pana Glusia od cioci miźnąć. A gdzie Gluś lubi być miziany? :D

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Śro kwi 08, 2009 19:47

Milenko,pewnie znów zajrzysz jak będziesz w pracy,a ja mam dostęp do kompa tylko w domu,wiedz jednak ,ze cały czas jestem z Tobą myślami!!!!!
Dzisiaj okazało sie,że Edzio Izabeli ma bardzo chora wątrobę-dałam jej namiary na eurydykę,może jeszcze uda jej sie załatwić ornipural-Edzi ma 3 lata a watroba jak u wraka :strach: !!!!!
TŻ Dorci w stanie terminalnym :cry: :cry: :cry: -Boże -jak ja Jej współczuję-przechodziłam to samo z Tatą.....
SMUTNO MI..........
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro kwi 08, 2009 22:27

Ojejku ja też współczuję bardzo,ojej to nie da się nic zrobić już?że taki stan?

Ja cie trzy lata to tyle samo co ma moja Mysza,no prawie bo moja będzie miała dokładnie 21 czerwca,młody kociak i już ma chorą wątrobę.

A Milenko nie smuć się ,masz nas tutaj

Mizianki dla każdej
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro kwi 08, 2009 22:40

Dzięki dziweczyny za miłe słowa i obecnośc :D

Nelly, niestety do samych świąt mam zapierdziel w pracy, a piątek to już w ogóle sie zapowiada masakrycznie :strach:

Gluś lubi najbardziej pod bródką i za uszkiem, nie lubi po brzusiu :lol:

Kasiu, kurcze, to rzeczywiście smutno :(

Ja Ornipuralu mam jeszcze dosłownie kilka ml, dziś Adze wysłałam jeszcze dla Kazia, a jak kotek ma tak uszkodzoną wątrobe, to pewnie kilka serii będzie potrzebne, ostatnio coś mi mignęło, ze Eurydyka ma jeszcze dostęp teraz, a potem chyba do końca roku nie będzie miała.

Sylwia, jak bedziesz miała Mysze łazienkową, to wstawiaj i wysyłaj od razu, na poprawe humorów!

Koteczki szaleją, wet czynny w sobote normalnie, więc rano zadzwonie, jak nie bedzie bardzo dużo ludzi (moze akurat przed świętami tak będzie), to pojedziemy na krew, a jak nie, to we wtorek na 100%.

milenap

Post » Śro kwi 08, 2009 22:42

kropkaXL pisze:Milenko,pewnie znów zajrzysz jak będziesz w pracy,a ja mam dostęp do kompa tylko w domu,wiedz jednak ,ze cały czas jestem z Tobą myślami!!!!!
Dzisiaj okazało sie,że Edzio Izabeli ma bardzo chora wątrobę-dałam jej namiary na eurydykę,może jeszcze uda jej sie załatwić ornipural-Edzi ma 3 lata a watroba jak u wraka :strach: !!!!!
TŻ Dorci w stanie terminalnym :cry: :cry: :cry: -Boże -jak ja Jej współczuję-przechodziłam to samo z Tatą.....
SMUTNO MI..........

Jak sie okaze ze Kazik ma watrobe ok to wysle lek Izabeli
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Śro kwi 08, 2009 22:47

Milenko a czym sie smucisz kochanie bo brnelam przez ostatnie strony watku i nic zlego nie wyczytalam......:( nie smuc sie....cokolwiek to jest...
Obrazek

aga9955

Post » Śro kwi 08, 2009 22:53

aga9955 pisze:
kropkaXL pisze:Milenko,pewnie znów zajrzysz jak będziesz w pracy,a ja mam dostęp do kompa tylko w domu,wiedz jednak ,ze cały czas jestem z Tobą myślami!!!!!
SMUTNO MI..........

Jak sie okaze ze Kazik ma watrobe ok to wysle lek Izabeli

Aguś, zobaczymy może, czy uda się od Eurydyki załatwić, jak nie, to ja odkupie od moich wetów troche (bo oni też kupili, jak ja kupowałam) i wyśle. Niech u Ciebie będzie, bo może się przydać choćby dla któregoś z 63 kotów.

A u mnie....znów życie prywatne mocno daje mi w kość... wszystko się sypie :?

milenap

Post » Śro kwi 08, 2009 22:57

Milenko ja w takim razie zapytam Dalie bo wiem ze Ona miala odlozony po leczeniu Szagiego i to z terminem do czerwca...moze ten mi odsprzeda....ja wysle Izie....zalatwimy jakos i dla tych 63 i dla Izy...

Milenko co do prywanego zycia to czasem tak jest.....a szczegolnie jak o chlopa chodzi:(((( przerobilam i wyszlam zwyciesko i duuuzo silniejsza...i wiem ze mozna choc wydaje sie ze to koniec swiata...dobrze bedzie zobaczysz....
Obrazek

aga9955

[poprzednia][następna]