helou Mru
jakiś pasożyt przedziurawił Dużej kieckę.
B.K. niewinna
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:helou Mru
jakiś pasożyt przedziurawił Dużej kieckę.
B.K. niewinna
maciejowa pisze:Cześć Mru! Odmeldowuję się w Twoim wątku i obiecuję, że namówię moją Dużą, żeby przeczytała całość. Dziękuję, że zaglądasz do mnie - Mru(bis).
kalair pisze::lol:![]()
Niewątpliwie Mru, niewątpliwie..
Dorota pisze:kalair pisze::lol:![]()
Kretuchnyyyyyy?
M.
kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze::lol:![]()
Kretuchnyyyyyy?
M.
Tak, kochany Mrukretku?![]()
Kretki BARDZO Tęskniące
Dorota pisze:maciejowa pisze:Cześć Mru! Odmeldowuję się w Twoim wątku i obiecuję, że namówię moją Dużą, żeby przeczytała całość. Dziękuję, że zaglądasz do mnie - Mru(bis).
Mrubis!
Niech Twoja Duza lepiej nie czyta calosci![]()
Bo i po co?
Mru niewinny
PS Ty jestes Mrubis czy Mrubiś?
To wlasciwie nie ma znaczenia...
Wiem, iz bylem hm... Muzem?,
ktory natchnal Inne Osoby...
Z powodu wygladu oczywiscie
![]()
Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze::lol:![]()
Kretuchnyyyyyy?
M.
Tak, kochany Mrukretku?![]()
Kretki BARDZO Tęskniące
Wy, moje, moje...![]()
M. wstydliwy
maciejowa pisze:Dorota pisze:maciejowa pisze:Cześć Mru! Odmeldowuję się w Twoim wątku i obiecuję, że namówię moją Dużą, żeby przeczytała całość. Dziękuję, że zaglądasz do mnie - Mru(bis).
Mrubis!
Niech Twoja Duza lepiej nie czyta calosci![]()
Bo i po co?
Mru niewinny
PS Ty jestes Mrubis czy Mrubiś?
To wlasciwie nie ma znaczenia...
Wiem, iz bylem hm... Muzem?,
ktory natchnal Inne Osoby...
Z powodu wygladu oczywiscie
![]()
Ja jestem Mrubis. W domu wołają na mnie różnie, ale najczęściej Mrusiek. Duża powiedziała, że jak nie będzie miała nic do roboty, to zajrzy do poprzednich wątków, żeby zobaczyć co ją ze mną czeka, skoro jesteśmy tacy podobni z wyglądu zewnętrznego, to może i z charakteru też? Duzi kupili ma takie wielkie i szare coś, co ma na dole taką skrzyneczkę z dziurą. Wlazłem tam już kilka razy, fajne schronienie przed tymi Dużymi MałymiSą na tym jeszcze dwie półeczki i gruba rura owinięta sznurkiem, wcale nie wiem do czego służąca. I nie rozumiem dlaczego Duża zrobiła smutną minę kiedy zobaczyła, że z wykładziny wystają nitki...
Uściski - Mru
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1379 gości