Miał wypadek, Zawada u nas - PRZEZNACZENIE

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 04, 2009 23:35

Aleksandra59 pisze:Cisowy Zawada to mistrzostwo świata :D :D :D :D :D :D :D

A ja jutro poznam Zawadę :wink: Proszę mi zazdraszczać 8)

To ucałuj ode mnie to "krzywe", śliczne pysio :D .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie kwi 05, 2009 7:07

Witam Zawade porannie!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Nie kwi 05, 2009 16:19

Zawada - jest przecudnym i przemiziastym kocurro :D :D :D :D :D

Ja Zawady na rękach nie miałam, ale po wyspacerkowaniu się Zawada legł był na kolanach TŻ-ta Barby50 i wyglądał przepięknościowo. Mam nadzieję, że Basia wklei aktualne zdjęcia Zawady, bo Zawada pięknie wygląda :D :D :D :D :D :D :D :D :D

A poliki Zawady mnie zauroczyły :wink: Kocurro pozwolił się w poliki pogłaskać :D :D

Basiu, dzięki za przepyszne - jak zawsze - moje ulubione ciasto orzechowe, które jak się okazuje Alusiowi też smakuje :lol: :lol: :lol:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Nie kwi 05, 2009 19:53

Aleksandra59 pisze:Zawada - jest przecudnym i przemiziastym kocurro :D :D :D :D :D

Ja Zawady na rękach nie miałam, ale po wyspacerkowaniu się Zawada legł był na kolanach TŻ-ta Barby50 i wyglądał przepięknościowo. Mam nadzieję, że Basia wklei aktualne zdjęcia Zawady, bo Zawada pięknie wygląda :D :D :D :D :D :D :D :D :D

A poliki Zawady mnie zauroczyły :wink: Kocurro pozwolił się w poliki pogłaskać :D :D

Basiu, dzięki za przepyszne - jak zawsze - moje ulubione ciasto orzechowe, które jak się okazuje Alusiowi też smakuje :lol: :lol: :lol:

Zawada zawsze jest przepięknościowym kotem :roll: (choć dzisiaj testuje moją wytrzymałość :oops: - zaszywa się gdzieś w sobie wiadomym miejscu i chce żeby go nie szukać :? coś dzisiaj pan Zawada jakimś samotnikiem postanowił zostać :wink: )

A w gościach był dzisiaj Aluś i rzeczywiście okazuje się wielkim fanem mojego ciasta orzechowego

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

Kocham Alusia 8) On też docenił moje ciasto :D

Alusia kocham nie tylko ze względu na ciasto. Ja, TŻ, dzieciaki, które od tymczasowego Alusia u nas podłapały grzyba i wcale sobie nie szkodują :wink: A bo Aluś to Aluś :roll:
Wyglądał tak

Obrazek

a dzisiaj 8O

Obrazek
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Nie kwi 05, 2009 20:30

barba50 pisze:Wyglądał tak

Obrazek

Uooomamuniuuuu....
Mógłby zostać bezkonkurencyjnym prezesem Klubu Urodziwych Inaczej.... :roll:
Perkaty Nosek :lol:

Zawado :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Nie kwi 05, 2009 21:50

pixie65 pisze:
barba50 pisze:Wyglądał tak

Obrazek

Uooomamuniuuuu....
Mógłby zostać bezkonkurencyjnym prezesem Klubu Urodziwych Inaczej.... :roll:
Perkaty Nosek :lol:

Zawado :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Pixie65 :evil: - jak Ty możesz o moim Alusiu tak pisać :roll: - załamkę załapałam totatalną :? A Aluś po Twoim poście doszedł do wniosku, że prezesem żadnego klubu nie będzie, ponieważ jest Urodziwy Normalnie 8) :lol: :lol:

Aleksandra59

Post » Pon kwi 06, 2009 9:08

Aleksandra59 pisze:Pixie65 :evil: - jak Ty możesz o moim Alusiu tak pisać :roll: - załamkę załapałam totatalną :? A Aluś po Twoim poście doszedł do wniosku, że prezesem żadnego klubu nie będzie, ponieważ jest Urodziwy Normalnie 8) :lol: :lol:

Yyyyyyyyyy....Ale się porobiło...:oops: :oops: :oops:

Miałam na myśli, że Aluś WTEDY był wybitnym reprezentantem dość specyficznego nurtu kociej urody....

TERAZ Aluś faktycznie (a dla mnie - niestety :wink:) - już tylko w klubie dla Normalsów może brylować.
Chociaż nadal ma w sobie to "coś" co nie pozwala mi pozostać wobec niego obojętną...
Może....Perkaty Nosek... :?: 8) :lol:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Pon kwi 06, 2009 15:09

To ja się narażę jawnie! W zemście za te kosteczki... A59 wie które :twisted:
W mojej ocenie Aluś jeżeli jest urodziwy, to z pewnością tylko inaczej :lol:

Natomiast Zawada czarnym kotem jest i z pewnością urodziwym bardzo! W tej kwestii ufam nawet A59, która jak powszechnie wiadomo się nie zna :roll: :lol:
(na kociej urodzie)
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pon kwi 06, 2009 23:21

pixie65 pisze:
Aleksandra59 pisze:Pixie65 :evil: - jak Ty możesz o moim Alusiu tak pisać :roll: - załamkę załapałam totatalną :? A Aluś po Twoim poście doszedł do wniosku, że prezesem żadnego klubu nie będzie, ponieważ jest Urodziwy Normalnie 8) :lol: :lol:

Yyyyyyyyyy....Ale się porobiło...:oops: :oops: :oops:

Miałam na myśli, że Aluś WTEDY był wybitnym reprezentantem dość specyficznego nurtu kociej urody....

TERAZ Aluś faktycznie (a dla mnie - niestety :wink:) - już tylko w klubie dla Normalsów może brylować.
Chociaż nadal ma w sobie to "coś" co nie pozwala mi pozostać wobec niego obojętną...
Może....Perkaty Nosek... :?: 8) :lol:

Aluś - po przemyśleniach dogłębnych - doszedł do wniosku, że Perkatym Noskiem może być 8) Tylko Aluś ma jeden warunek, który pozwoli Alusiowi uzyskać Tytuł Perkatego Noska - buziak Cioteczki Pixie65 w rzeczony nosek :wink:

Zawado - wybacz 8) , ale i tak pozostaniesz najważniejszym ze wszystkich czarnych kociamrów :D :D

Aleksandra59

Post » Pon kwi 06, 2009 23:23

villemo5 pisze:To ja się narażę jawnie! W zemście za te kosteczki... A59 wie które :twisted:
W mojej ocenie Aluś jeżeli jest urodziwy, to z pewnością tylko inaczej :lol:

Natomiast Zawada czarnym kotem jest i z pewnością urodziwym bardzo! W tej kwestii ufam nawet A59, która jak powszechnie wiadomo się nie zna :roll: :lol:
(na kociej urodzie)

No comments 8)

Aleksandra59

Post » Wto kwi 07, 2009 0:17

B-50;
Ty nie wiesz dlaczego ZAWADA ochłódł był w uczuciach?

Aleksandra konkurencję przywiodła na JEGO - jak dotychczas - sielankowe terytorium :roll:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Wto kwi 07, 2009 10:30

Aleksandra59 pisze:Aluś - po przemyśleniach dogłębnych - doszedł do wniosku, że Perkatym Noskiem może być 8) Tylko Aluś ma jeden warunek, który pozwoli Alusiowi uzyskać Tytuł Perkatego Noska - buziak Cioteczki Pixie65 w rzeczony nosek :wink:

Obrazek
Powyższym buziaczkiem nadaję Ci Alusiu zaszczytny tytuł Perkatego Noska
i niech nam Cioteczka Barba50 oraz Czarny Zawada wybaczą tę prywatę w ich wątku....

A jak dzisiaj samopoczucie Szanownego Rekonwalescenta?
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Wto kwi 07, 2009 22:26

Ani Zawada ani Barba nie muszą wybaczać, bo nie są z tych co by mieli za złe 8)

A Zawaduś miziak nad miziaki się zrobił :D Wróciłam z Azylu ok. 21, musieliśmy zapodać leki, maście, doszczepić ponownie biocanem, wyczyścić uszy, no i Zawad się zupełnie nie zniechęcił tymi wszystkimi zabiegami, jak zalegał mi na kolanach tak unieruchomił mnie totalnie - dopiero teraz zostałam uwolniona :roll:

Popołudniowe lenistwo
Z Zawadą na kolanach

Obrazek

W zachodzącym słońcu dwa męskie choć bezjajeczne kocury :wink:

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

barba50

Post » Wto kwi 07, 2009 22:32

Obrazek

Strażnicy Domostwa :D
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Pt kwi 10, 2009 22:44

Zawada miał dzisiaj miłą wizytę swojego wybawiciela i jego drugiej połowy, a co za tym idzie swoich potencjalnych Dużych. Jak będzie na razie nie wiadomo, nie zapadły wiążące decyzje. Póki co dalej leczymy i cieszymy się swoim towarzystwem

Piątkowy wyluzowany totalnie Zawadziński

podkosówkowy

Obrazek Obrazek

i nastołowy 8O 8O 8O

Obrazek Obrazek

barba50

[poprzednia][następna]