Aleksandra59 pisze:Cisowy Zawada to mistrzostwo świata![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A ja jutro poznam ZawadęProszę mi zazdraszczać
To ucałuj ode mnie to "krzywe", śliczne pysio

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aleksandra59 pisze:Cisowy Zawada to mistrzostwo świata![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A ja jutro poznam ZawadęProszę mi zazdraszczać
Aleksandra59 pisze:Zawada - jest przecudnym i przemiziastym kocurro![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja Zawady na rękach nie miałam, ale po wyspacerkowaniu się Zawada legł był na kolanach TŻ-ta Barby50 i wyglądał przepięknościowo. Mam nadzieję, że Basia wklei aktualne zdjęcia Zawady, bo Zawada pięknie wygląda![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A poliki Zawady mnie zauroczyłyKocurro pozwolił się w poliki pogłaskać
![]()
![]()
Basiu, dzięki za przepyszne - jak zawsze - moje ulubione ciasto orzechowe, które jak się okazuje Alusiowi też smakuje![]()
![]()
![]()
Aleksandra59 pisze:Pixie65- jak Ty możesz o moim Alusiu tak pisać
- załamkę załapałam totatalną
A Aluś po Twoim poście doszedł do wniosku, że prezesem żadnego klubu nie będzie, ponieważ jest Urodziwy Normalnie
![]()
![]()
pixie65 pisze:Aleksandra59 pisze:Pixie65- jak Ty możesz o moim Alusiu tak pisać
- załamkę załapałam totatalną
A Aluś po Twoim poście doszedł do wniosku, że prezesem żadnego klubu nie będzie, ponieważ jest Urodziwy Normalnie
![]()
![]()
Yyyyyyyyyy....Ale się porobiło...![]()
![]()
![]()
Miałam na myśli, że Aluś WTEDY był wybitnym reprezentantem dość specyficznego nurtu kociej urody....
TERAZ Aluś faktycznie (a dla mnie - niestety) - już tylko w klubie dla Normalsów może brylować.
Chociaż nadal ma w sobie to "coś" co nie pozwala mi pozostać wobec niego obojętną...
Może....Perkaty Nosek...![]()
![]()
villemo5 pisze:To ja się narażę jawnie! W zemście za te kosteczki... A59 wie które![]()
W mojej ocenie Aluś jeżeli jest urodziwy, to z pewnością tylko inaczej :lol:
Natomiast Zawada czarnym kotem jest i z pewnością urodziwym bardzo! W tej kwestii ufam nawet A59, która jak powszechnie wiadomo się nie zna :roll:![]()
(na kociej urodzie)
Aleksandra59 pisze:Aluś - po przemyśleniach dogłębnych - doszedł do wniosku, że Perkatym Noskiem może byćTylko Aluś ma jeden warunek, który pozwoli Alusiowi uzyskać Tytuł Perkatego Noska - buziak Cioteczki Pixie65 w rzeczony nosek
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: ametyst55 i 313 gości