Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
kordonia pisze:Pani kierowniczka zadzwoniła do mnie teraz, ze własnie Filip idzie do domuPrzyszły miłe dwie panie do schronu,a Filip od razu wskoczył im na ręce
W ogóle on jest królem wycieczek przedszkolnych- czesto przedszkolaki przyjeżdżają do nas z darami- kiedy wchodzą do kociarni- Filip wita wszytkich, mili sie, tuli, a po ich odejsciu patrzy tęsknie za nimi
Ale cieszę
Izabela pisze:kordonia pisze:Pani kierowniczka zadzwoniła do mnie teraz, ze własnie Filip idzie do domuPrzyszły miłe dwie panie do schronu,a Filip od razu wskoczył im na ręce
W ogóle on jest królem wycieczek przedszkolnych- czesto przedszkolaki przyjeżdżają do nas z darami- kiedy wchodzą do kociarni- Filip wita wszytkich, mili sie, tuli, a po ich odejsciu patrzy tęsknie za nimi
Ale cieszę
Filip? " moj" Filipek?
kordonia pisze:Izabela pisze:kordonia pisze:Pani kierowniczka zadzwoniła do mnie teraz, ze własnie Filip idzie do domuPrzyszły miłe dwie panie do schronu,a Filip od razu wskoczył im na ręce
Ale cieszę
Filip? " moj" Filipek?
NO, Twój
Izabela, a tak przy okazji- mam prośbę.
Czy u Was są gdzieś wpisywane sterylki? Na pewno Wasz lekarz gdzieś to zapisuje, jakieś numery kotów schroniskowych, które sterylizuje. Nasza wetka tak robi- zapisuje datę, numer i imię kota w swoich kartotekach.
CZy mogłabyś sprawdzić, czy Mamba była sterylizowana, mzoe gdzieś to jest. Na pewno gdzieś jest. Nie oddam jej bez sterylki, a bede musiała ją rozciąć w nastepnym tygodniu. Sprawdź to, proszę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości